Přejít na obsah

p.petr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

p.petr's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. p.petr

    renovace ALU kol

    Taky možnost, ale myslím, že už bych je neprodal za cenu nákupu.
  2. p.petr

    renovace ALU kol

    Všem děkuju za příspěvky,myslím, žeopískování a stříknutí bude nejlepší
  3. p.petr

    renovace ALU kol

    to je pro mě bohužel trošku z ruky
  4. p.petr

    renovace ALU kol

    leštit něčím spešl?
  5. Čau lidi, koupil jsem liťáky a jelikož nejsou nové, jsou místy poškrabané nebo na některých místech s odchlípnutou vrchní vrstvou.Máte někdo tip jak škrábance či vrchní vrstvu \"zamaskovat\" , případně existujou nějaký laky,spreje??? ,které by se daly na renovaci použít? Díky za každý tip, případně vlastní zkušenost.
  6. Nevíte někdo o \"dobrém\" vrakovišti na jihu čech?
  7. p.petr

    Ochrana laku

    Díky,zkusim.
  8. p.petr

    Ochrana laku

    V části nad podběhem ale lak nedostanu,proto potřebuju nějaký osvědčený tip.
  9. p.petr

    Ochrana laku

    hlavně nepůjčovat auto manželce.. Ta sundala blatník i s nárazníkem.. Tobě se podařilo sundat pozinkovanou vrstvu z karosérie? To jde? ..já bych to natřel odrezovačm a pak antikorozní barvou.. P 405 1.9 SRi rv. 89, najeto 270tis km, typ motoru XU9 (D6A ) 88kW Video prezentace tady.. http://pazout.unas.cz/foto/pazout.avi'>http://pazout.unas.cz/foto/pazout.avi jezdím za http://vfr.unas.cz/ a http://pazout.unas.cz/ Jo povedlo.306 byla na stolici, dostala slušnou ránu na zadek.Pravý blatník byl vyboulen.Museli mi to pak ještě v servisu nahřát a trošku srovnat.Potřebuju tedy nějakým způsobem stříknout vnitřní stranu - nad podběhem.Na tu antikorozní barvu máš nějaký tip?
  10. Zdravím všechny uživatele i pouhé návštěvníky tohoto fóra.Majitelem peugeotu jsem teprve krátce.Potřeboval bych poradit, jak nejlépe ochránit karosesii po vypálení pozinkové vrstvy ( rovnal jsem tepelně zadní blatník-pozinková vrstva je tatam ).Máte někdo nějaký tip? Díky.
×
×
  • Vytvořit...