Přejít na obsah

mikysedliste

Uživatel
  • Počet příspěvků

    198
  • Registrace

Příspěvky od uživatele mikysedliste

  1. Ahoj na 407 sw 2.0 hdi mám špatnou vnitřní manžetu na pravé poloose, před časem sem dělal levou na homokineťáku ale u té pravé vnitřní si nejsem jistej jestli musí dolů poloosa nebo to zvládnu na autě? Vytahovat poloosa se mi moc nechce kvůli oleji. 

    A musí se na manžety dávat dodávané pásky na stáhnutí nebo se můžou dát s tím šroubkem? Díky za info 

  2. Ahoj když se mění fap filtr tak se přes diagbox dělá reset kromě výměny fap filtru i celkové množství aditiva vstriknuteho do fap? Dík za info 

  3. No možná kdybych koupil starší tak bych teď tenhle problém neměl, sehnal sem novej nevybalenej na bazoši za slušný peníze, napadá mě jestli není náhodu do anglické verze auta pokud to tedy má vliv. A ještě jedna věc, stará verze diagnostiky pp2000 ho vidí jako neznámé číslo a nejde konfigurace a novější diagbox ho tedy vidí ale sou problémy jak sem psal. 

  4. Oživím toto téma, koupil sem novej moturek, dnes sem ho vyměnil. V diagnostice udělal konfiguraci, vše se zdálo v pohodě ale při zkoušce jde jen novej moturek na levej straně a pravej se ani nehne, po všem možným sem v diagnostice přepl na pravostrané řízení a to zas jde starý moturek na pravé straně ale nový na levé ani ťuk. Dělám v diagnostice něco blbě a nebo je možný že ty motůrky prostě spolu nemluví? 

  5. Ahoj budu dělat na 407 sw 2.0 hdi zadní tlumiče a pružiny, auto je dělník věčně plnej kufr a kára za zadkem, bohužel zadní pružiny sou už unavený tak přemýšlím že bych dal zesílený pružiny co prodávají v kelly, můžu je tam dát nebo musím origo? Díky za info 

  6. A nebo ho mám zkusit nechat někde propláchnout? Ještě nějaký čas mám než se ucpe úplně, regenerace probíhá cca každých 200 až 300 km, když byl v dobrej kondici tak regenerace byla po 800 až 900 km. 

  7. před 2 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

    mam neorigo filtr a nefunguje - starline je vlastne jen mezikus mezi trubkama

    Co tím myslíš že nefunguje? Vysoké emise, ucpává se, auto hlásí chybu? 

  8. Ahoj budu měnit na 407 sw 2.0 hdi fap filtr, koukal sem že autokelly má za dobrý peníze filtr starline, dával jste ho už někdo? Je mi jasný že nevydrží 250 tis jako originál, ale jde mi spíš o to jestli nebudou nějaký problémy při regeneraci a podobně. 

  9. Ahoj na svém 407 sw 2.0 hdi mám dodělanou již 6 rokem kontrolu regenerace fap a filtr je stále jako nový (regeneraci skoro nikdy nepřeruším) 

    Známá má renault koleos motor 2.0 dci, vím že to sem nepatří ale na renault fóru sem nic nenašel, má otázka je jestli se na tom Renaultu dá taky udělat kontrolka když probíhá regenerace, díky za info. 

  10. Ahoj pořídil sem si do 407 na radio rt3 bluetoth modul který mám zapojený místo cd měniče. Problém je že když odemknu auto a otevřu dveře tak se probudí bsi jednotka a zároven i bluetoth modul což je dost blbý protože se mi k modulu připojí mobil ikdyž je rádio vypnutý, a nebo když třeba za jízdy rádio vypnu tak modul se nevypne, prozatím sem to vyřešil tím že sem modul zapojil na +12 po zapnutí klíčku,tím ale vznikl jiný problém že když zapnu rádio při vypnutým motoru tak nejde modul dokud nezapnu klíček což taky není dobře. Nejlepší by bylo najít napětí jako to má např. škodovka že ikdyž vypnu klíček tak rádio hraje dokud ho nevytáhnu. Dá se tohle napětí ve 407 někde najít?

  11. Ahoj Peugeot 407 sw 2.0 hdi 100kw rhr rok 05 po přejetí kolejí motor chcípl a už nenaskočil po zapnutí kličku vyskočí hláška: přítomnost vody v palivovém filtru. Po odtahu auta domů sem se pustil do hledání závady, proběhla diagnostika pp2000 a chyby: P1169, P2137, P1352, P1197 po vymazání naskočili zpět, dále sem zkoumal pojistky a v morovým prostoru sem našel prasklou pojistku 30A po výměně při pokusu o start praskla, postupným odpojováním konektorů na motoru sem nakonec zjistil že pokud odpojím štěrk co je na palivovém filtru pojistka nepraskne a motor naskočí, dokonce zmizela i hláška o vodě a auto se zdá že jede normálně, zítra ještě zkusím smazat chyby v dia. Pokud konektor připojím zpět tak pojistka opět praskne a auto zdechne, takže je asi jasný že je to to čidlo, vůbec ale netuším na co to čidlo vlastně je? (hlídá tu přítomnost vody?) můžu s tím jezdit když je odpojený? Přikládám foto 

    20201202_103944.jpg

  12. Nevím jestli už rádio máš zapojený ale pokud ne tak na rychlo se dá vyzkoušet tak že:pokud ti na konektor (A 16 pin)  na pin 9 jde spínané + tak ho odpoj, piny data can sou na obou rádiích stejná takže s tima se nehýbe,na pin 12 jde trvalé +,pin 16 kostra,z konektoru Lcd pin 1 na konektor rádia (A 16 pin) zapojit do pinu 9 a pin 7 do pin 15 a pin 2 se zapojuje do konektoru kam se dává aux (B 12pin) na pin 6. Pak optické kabely a rádio musí naběhnout.

  13. Ahoj chtěl bych do pažouta 407 na rádio rt3 pořídit yatour místo cd měniče, mimo poslechu hudby přes kartu bych ho využíval i pro poslech online rádia z mobilu zapojený přes kabel aux do yatour, ale není mi známo jak tohle funguje pokud v yatour nebude karta a jen do něj připojím mobil přes ten kabel. Rádio ten mobil uvidí jako např cd1 nebo jak? Nyní mobil připojuji přímo do aux na rádio, ale hlasitost je dost mizerná, oproti cd a tuneru.

×
×
  • Vytvořit...