Přejít na obsah

milan.sk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Věci klubové

  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Město
    presov
  • Stát
    Slovenská republika

milan.sk's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Čo si neurobíš sám ... to nemáš. Takže 187 km PO-PP-KK a späť za 12,18 l to jest 6,51 l/100km. Po dialnici cca 100-110 výletné tempo, traja dospelí, bez batožiny. (systém nádrže plná - plná) Nie zlé. Či ?
  2. Môj posledný prepočet na okreskách je 7.23 l/100 km. Rýchlosť 80-90 km/h.
  3. Dovolenky sú tu. Tak parťáci benziňáci, aké máte spotreby podialnici ?
  4. Zdravím parťáci. 1. Na mojom parťákovi (2006) ma už dlhšiu dobu zlostí ľavé vonkajšie zrkadlo(manuál). Pri jazde nad cca 80 km/h sa trasie ako huspenina (aspik).Neviem aký je v zrkadle systém, ako by sa dalo rozobrať bez poškodenia a nejako ho tam lepšie prilepiť alebo čosi urobiť aby sa to nechvelo. 2. Tiež by som prijal rady, ako vymeniť upínač bezpeč.pásov (pravá str.) na ktorom mám buchnutú pyropatrónu (od kúpy z druhej ruky) . Je nutné "svěřit odbornému servisu" :-) ? Budem vďačný za každý prospešný príspevok. Milan z Prešova (šaľeny vychod :-)
  5. milan.sk

    Win 8.1

    Prešiel som z W 8 na W 8.1, žiadny problém, žiadna zásadná zmena...
  6. Ahoj, doporučujem Domaša - zátoka Dobrá. Je tu stanový camp. Rybárčenie, kúpanie, vodné bicykle, dá sa tu najesť, chodí tu dosť Čechov. Je to trochu kľudnejšie ako Vaľkov.
  7. No , čo k tým odpovediam dodať.... , hádam iba zopakujem otázku : Celkom by ma zaujímalo, aké máte spotreby Peugeot Partner s motorom 1.4 benzín pri jazde po diaľnici . Ďakujem, ale iba za príspevky k veci
  8. Zdravím všetkých parťákov. Celkom by ma zaujímalo, aké máte spotreby s motorom 1.4 benzín pri jazde po dialnici (naložený alebo ľahký). Nejazdím často po dialnici, a ak, tak len krátky úsek. (Zimu v meste po snehu mám za 10-10,5 lit.) Ak máte skúsenosti a podelíte sa budem rád. Je dobré si zobrať so sebou aj nejaké náhradné súčiastky ? Ďakujem za každý podnetný príspevok.
  9. Objavil som na fcb reklamu na \"Fuel Shark Saver\". Je to akýsi sporič paliva, ktorý sa jednoducho strčí do 12V zástrčky v aute a \"stabilizuje to napätie v aute\". Je to také krásne a tak jednoduché, až mám obavu, že je to iba krásny podvod. Má niekto s týmto skúsenosti alebo pravdivé informácie ? Podeľte sa o ne prosím. milan.sk http://www.fuelreducerchamp.com/sk7e348KLV/ Peugeot Partner 2006 1,4i
  10. milan.sk

    BSI - funkce

    Táto fcia umožní po zaparkovaní auta si posvietiť na cestu k domu po dobu 1 min. a potom samé zhasnú.
×
×
  • Vytvořit...