Přejít na obsah

DaemonX

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Město
    Praha 10
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

DaemonX's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. DaemonX

    Krytka ostrikovace svetel

    OK. Jde mi spis o to ze musi byt duvod proc ulitla jestli tam neni jeste neco spatne. Vypnout to chci hlavne proto aby se to pripadne nedodelalo
  2. DaemonX

    Dira v akceleraci

    Psal jsem to celkem unavenej v noci. Jasne je to 2.0 HDi 100kW manual.
  3. DaemonX

    Krytka ostrikovace svetel

    Diky, coz znamena ze kdyz vyndam F4 pojistku tak by to mohlo zafungovat. Zkusim
  4. Nevite kde levne sehnat krytku na ostrikovac svetlometu. Pri ceste od prodejce se nekde ztratila a kdyz jsem se koukal na ten ostrikovac tak byl zasekly v tom otvoru ze ktereho vyjizdi. Vypadalo to jako by byl posunuty v tom uchytu, vycentroval jsem to a ted to funguje dobre i kdyz jistej si nejsem zda to neni nejak orvany a neulitne mi to znova. Ve finale jsem se chtel zeptat zda je mozno ten ostrikovac svetel vypnout protoze mi to prijde celkem zbytecne aby pri kazdem ostriknuti okna to flusalo vodu na svetla. U minule 807 jsem to nemel a dokazal jsem s tim zit uplne bez problemu. Rikam si ze je to dalsi vec co se muze rozbit a taky ze jo.
  5. Tak jsem se dnes, tedy vlastne vcera stal majitelem velmi pekneho Peugeotka 807 rv 6/2008. Jelikoz ve firme uz jeden mame tak jsem trochu srovnaval a prijde mi ze ten \"novy\" ma pri akceleraci mensi diru a je trochu linejsi. Zajimalo by me zda je to normalni ci to muze byt nejaky vetsi problem?
×
×
  • Vytvořit...