Přejít na obsah

haza

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Hriňová
  • Stát
    Slovenská republika

haza's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Mne po otvorení auta sa displej rozsvieti. Počujem v tých miestach od displeja taký brum. To všetko trvá cca 5sek. Brum prestane a displej zhasne. Otvorím dvere a všetko sa zopakuje. Displej sa rozsvieti a asi po 5 sek. zhasne. Keď motor beží nedáva mi palubný počítač žiadnu chybovú hlášku. Takto to asi nemá byť. Neviete mi niekto poradiť čo s tým môže byť. Za odpovede ďakujem.
  2. Ešte som zabudol. Autorádio nie je originál. Je tam JVC spolu so zosilňovačon a \"sutbooferom\".
  3. Zdravím všetkých. Kontaktom to nebude. Spôsobuje mi to autorádio. Keď ho vôbec nepustím tak sa mi airbag spolujazdca nevypne. Aspoň pár krát čo som autorádio nepustil. Má to ešte jeden súvis. Keď sa mi za jazdy vypne airbag spolujazdca tak sa mi spomalí prepínanie multifunkčného displaya, nemôžem si pozrieť aktuálnu spotrebu, neukazuje alebo dosť spomalene ďalšie údaje. Keď vypnem autorádio tak všetko pracuje o.k. (myslím prepínanie dojazd k benzínke a postupne všetky udaje čo poskytuje počítač) Samozrejme kontrolka vypnutia airbagu spolujazdca ostane svietiť až do vypnutia motora. Nemáte niekto s takýmto problémom nejaké skúsenosti? Hovorí sa o 307-čkách, že máju nepodarenú elektriku. Za každú radu budem vďačný. Poprípade keby mal niekto elektrickú schému. Dík ešte raz.
  4. Pozrel som pod sedačku spolujazdca a sú tam pripevnené 2 konektory. Skúsil som ich dotlačiť a jeden mi zacvakol. Uvidím poobede keď pôjdem domov či to pomohlo. Inak díky za rady, aspoň sa mám od čoho odraziť pri riešení tohto problému.
  5. Zdravím všetkých majiteľov P 307. Rád by som Vám opýsal môj problém. Samovoľne sa mi vypína airbag spolujazdca. Na aute chodím do práce každý deň. Ráno sa mi airbag nevypne. Cesta je dlhá 36 km. Po obede keď sa vraciam s práce domov tak sa mi vypne a to vždy približne po 15 km. Kontrolka svieti trvalo, až kým nepreruším cestu a nevypnem motor. Ako náhle pokračujem po krátkej prestávke po chvíli sa mi kontrolka zase rozsvieti. To vypnutie signalizuje aj multifunkčný display. Je to dosť zaujímavé že sa mi to stáva iba poobede. Bol som aj na počítači v servise, chybovosť žiadna. Ak má niekto skúsenosť s takýmto problémom skúste mi poradiť čo s tým robiť. Za reakcie dopredu ďakujem
  6. Zdravím. Asi pred mesiacom som kúpil P 307 Break. Nie sú na ňom lapače nečistôt ani vpredu ani vzadu. Chcem ich kúpiť a trochu ma prekvapila cena. Predné 1377,- SK, zadné 1377,- SK. Cena v Peugeote Zvolen. Nevie niekto ,kde by som ich kúpil za rozumnejšiu cenu?
×
×
  • Vytvořit...