Přejít na obsah

Miso21NZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

Vše od uživatele Miso21NZ

  1. Miso21NZ

    strata vykonu a zvysenie spotreby

    sviecky su menene a tak isto vsetky filtre a vsetko ostatne bezne. Co je to to AMP ci co? ked som vybral sviecky, jedna bola od oleja. co to moze znamenat? moze to s tym mat nieco spolocne? na pocitaci nevyhadzuje ziadnu chybu ani nic podobne.
  2. Miso21NZ

    strata vykonu a zvysenie spotreby

    ono moc neseka. cital som to tu vo fore ale nejde moc o sekanie. to je veeeeelmi obcasne a ani nie je citit. velmi slabucko. skor ma hneva ta strata vykonu a riadne.
  3. Zdravim. Mamtaky problemik. Viem, ze sa to tu riesilo ale ak dobre viem vzdy to bolo na diesel. Ide o to ze motor ma najazdenych 180000km a uz asi pol roku ma nizsi vykon. Pomalsie rozbiehanie a nedosiahne rovnaku rychlost ako predtym. Spotreba tak isto stupla. Pri vyssich otackach motor ide pomerne dobre. Horsie je to pri 2000. Obcas citim malilinkate trhnutie. Nic velke. Jedna sa o motor 1.4i 8v Sviecky su nove, minuly rok menene tesnenie pod hlavou,zbrusena hlava o 0,2mm......naplne a filtre vymene. Neviem aky problem by tam mohol byt presne. Skuste poradit nieco. Dakujem. [upravil dne 28/5/12 22:38 od Miso21NZ] [upravil dne 28/5/12 22:45 od Miso21NZ]
×
×
  • Vytvořit...