Přejít na obsah

musashi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

musashi's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. A nevis alespon, jakym zpusobem se pak takova situace da resit ... ? Bez toho, abych musel shanet odtah?
  2. Zdravim! Potrebuji mensi radu. Pri oprave podavaciho cerpadla mi znamy hnul s palivomerem ktery si ted ukazuje, co ho napadne. Uz dvakrat se mi tak stalo, ze jsem uprostred jizdy zustal viset a mel prazdno v nadrzi. Ted posledne jsem pak ale i po doliti nafty mel problem auto zprovoznit, pze se mi zavzdusnil system (tak mi to bylo vysvetleno) a auto nechtelo drahnou dobu nastartovat (nebo nastartovalo a za par vterin chciplo). Jelikoz se ted chystam na delsi cestu a nestihnu to nechat opravit, zajimalo by me, zda nekdo nevite, jestli ma HDI rucni pumpu na naftu? Tzn. kdyby mi zase nekde dosla (i kdyz si to budu hlidat pres km), tak jestli je moznost dolit naftu a nejakou rucni pumpou natlakovat potrubi. Pokud ji motor ma, kde? Predem diky vsem za rady!
  3. Zdravim! Diky vsem za rady! Poradne jsem si pak precetl navod (k instalaci) a bylo jasno ... ) Rozsekl to prave obrazek na posledni strance (viz ten od chucka11), kde bylo uvedeno, ze je mozne prepojit kabely k trvalemu napajeni. Mel jsem asi pred rokem jine radio od Sony a tuhle vychytavku uz primo na kabelech nemelo, musely se natvrdo menit piny v konektoru, takze me vubec nenapadlo, ze by to slo takhle snadno ... Nicmene je fajn, ze to tak je a muj problem je tim vyresen. Jeste jednou mockrat vsem diky!
  4. Zdravim! Mel bych na problemuviceznale mensi dotaz. V P306 jsem mel origo radio, ale zakodovane, tak jsem tam koupil nejakeho levneho Panasonica. Vsechno makalo v pohode. Ted jsem ale poridil novejsi a lepsi radio od Sony a to nejakym zpusobem nedokaze udrzet v pameti provedena nastaveni. Slysel jsem, ze je treba na konektoru prohodit nejake piny, bohuzel nevim jake. Poradil byste nekdo, jake konektory prohodit a kam? Pripadne nemate nekdo popis tech konektoru? Predem mockrat diky!
×
×
  • Vytvořit...