Přejít na obsah

mjuran

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Vizovice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mjuran's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Tak přesně ta "dvojka" je to, co bych potřeboval, ale ta cena, to je teda palba Zkusím možná nějaké vrakoviště Každopádně děkuju všem za pomoc. M.
  2. VIN z hlavy nevím, ale je to P308 rok výroby 2007, hatchback, 1,6 benzín, přesně jako na obrázku, jen trochu špinavější...
  3. Tak jsem to zadní světlo vyndal a odpojil ten konektor - měli jste pravdu, konektor byl v místě káblíku - nuláku jakoby vypálený a nemělo to kontakt...chtěl jsem zkusit ten vypálený kontakt trochu očistit, ať funguje aspoň týden, i když mi bylo jasné, že do příště musím koupit nový konektor (přítelkyně auto na druhý den potřebovala). Měl jsem asi velké štěstí, protože jsem chtěl tu dírku konektoru vyčistit malou uzounkou jehlou, no a co se nestalo - špička jehly se mi zalomila do té dírky a nešla vytáhnout... tak jsem si říkal, že přítelka nikam nepojede a objednám ND. Ještě naposled jsem zkusil konektor zapojit do konektoru zadního světla a světe div se - ono to svítilo zřejmě se tam skrz ten kousek jehly obnovil kontakt a všechno do dnešní doby funguje bez problémů Je mi jasné, že to tak ale nemůžu nechat navěky.... Chci se prosím ještě zeptat, zda je možné koupit samostatně ten černý konektor, do kterého se zastrkávají ty drátky, nebo je potřeba koupit celý náhradní díl včetně kabeláže? Dá se tento konektor nějak rozebrat a drátky vytáhnout a zastrčit do nového? Obrázek je pouze ilustrační. Díky!
  4. Díky za radu, zvládne to i laik? Sundat ten kryt atd.? Ještě jsem to nedělal M.
  5. Ahoj, potřebuju poradit - na Peugeotu 308 nesvítí levé zadní světlo - nesvítí nic - obrysové světlo, brzdové, nefunguje ani levý zadní blinkr, dokonce ani výstražné. Vše ostatní (levé přední, pravé přední, pravé zadní) svítí bez problémů. Myslel jsem ,že to bude snad pojistka - v návodu k obsluze jsem však bohužel nenašel pojistku s označením LZ blinkru, brzdového světla nebo něco podobného. Vyzkoušel jsem tedy všechny pojistky (u levého kolena řidiče i pod kapotou) a všechny se mi zdály být v pořádku. Co jiného může být špatně? Díky za radu. M.
  6. Zdravím, chci se zeptat, s jakou částkou + - můžu počítat při servisní prohlídce peugeotu 207 1,4 po 15 tisících najetých km. Je cena Kč 6.000,- přiměřená?
  7. Díky hoši...to jsou teda novinky
  8. Zdravím, při jízdě po dálnici si nejsem jistý, do kolika otáček můžu vyhnat moji 207čku (1,4 8V, benzín) tak, aby to bylo ještě pro motor bezpečné a únosné.. Díky
  9. Ahoj, chtěl bych poradit... Na zadním světle 207čky se mi rozbil kousek zadní krytky (červeného plastu). Bude nutné koupit celé světlo, nebo se dá sehnat i tento plastový kryt samostatně? Díky;)
×
×
  • Vytvořit...