Přejít na obsah

Benžík

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3 479
  • Registrace

Příspěvky od uživatele Benžík

  1. Místo dlažby by tam stačil nerez plech, mám podobný ale mnohem větší kamna a dole jsou studeny. Kourovod za zdi nech jak je, ať tam taky trochu topí. Bacha ať od něj něco nechytne, třeba skříň. Koleno s čistící dírou taky mám a skoro všechny saze při čištění spadnou zpět do kamen nebo do komínu, takže ven vypadne jen hodně málo sazí. Pokud bys chtěl kourovod rozebrat, tak udeláš mnohem víc špíny.

  2. Ahoj, u xsary 2.0 hdi rhy 2001 s automatickou klimou a bsi nejde klima. Chladivo je nové doplněné a spojka kopresoru je vidět a slyšet, jak sepne. Přesto obě trubky komresoru jsou stejně teplé. Vypadá to, že kompresor neudělá tlak, nefunguje. Je to tak?

  3. A to ještě pan, co mi ji prodal mi chtěl u něj doma v paneláku ukázat, že funguje a propalil si kalhoty, ponozku nohu a lino v kuchyni, vyhodil jistic a dostal z..dano od starý jak malej kluk.

    A chyběl u toho kabel na svařování elektrodou, ale ten nepotřebuju.

  4. Už asi 2 roky mám jasic 160, vaří to docela pěkně, flašku mi naplní cockem do hasicaku tam kde plní hasicaky a stojí to asi 250Kč (je to malá asi 8kg flaška). Svaril jsem s tím třeba vrata do garáže, nebo schody na půdu, pár výfuku...

    Stalo to použity skoro nový 8500kc i s flaškou.

    Taky jsem si chtěl koupit to na dutinkovy drát, naštěstí jsem si to rozmyslel.

    Na svařování železa argon nepotřebuješ a co2 ti naplní tam kde dělají hasicaky, nekdo to nechává plnit potravinářským co2, taky to asi nebude drahý.

  5. Máte nekdo možnost porovnat jízdní vlastnosti 308 a 406? Docela by mě to zajmalo. Díky.

    406 - Break 2.1td na 195/65/15

    308 - hatchback, starý typ, 1,6 vti na 16" kolech

    Nemyslím tím jenom jak dobře to drží v zatáčkách, ale třeba taky s čím se jezdí líp.

×
×
  • Vytvořit...