Přejít na obsah

AnotherOne

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10 892
  • Registrace

Příspěvky od uživatele AnotherOne

  1. Potreboval by som odporučiť ako postupovať pri ošetrení elektrónov - aký odhrdzovač, farbu ap. použiť. Nemusí to byť krásne, stačí zastaviť hrdzavenie. Na niekoľkých miestach sa vydúva lak a inde je už aj odpadnutá farba. Dnes už nič poriadne nevedia urobiť - disky majú 3r. a sú určené na zimu (neleštené). Skoro ma porazilo keď som to pri prezúvaní uvidel. Ešte, že to je len na vnútornej strane.

  2. Motorček som poskladal ako mal byť, po naštartovaní sa stalo presne to isté ako predtým. Pri prvom štarte sa svetlo sklopilo ale nevyšlo hore. Pri ďalšom štarte to v ňom cvaká a svetlo sa hýbe minimálne. Všetky mechanické diely chodia ľahko (vnútro svetla, prevody motorčeka) z toho usudzujem, že je vadná elektronika motorčeka. Diagnostika ani auto chybu nehlási. Chyba sa ozve len keď je odpojený kábel od motorčeka a to len pri zasvietení svetiel.

  3. Ak by niekoho zaujímalo ako je možné nasadiť okrúhly koniec tiahla vo vnútri svetlometu keďže tam nie je možné držať vnútrajšok aby sa pri nasadzovaní nehýbal. Je to vyriešené tak, že protikus tiahla v svetle nemá okrúhly otvor, do ktorého sa tiahlo zacvakne, ale je tam drážka, do ktorej sa tiahlo nasunie zboku, netreba tak vnútrajšok držať. Tiahlo motorčeka však musí byť manuálnym nastavením vysunuté na max a nasadzuje sa to šikmým vložením motorčeka do diery - treba to proste naslepo zasunúť do drážky. Tu je foto ako to vo svetle vyzerá.

     

    20220616_140229.thumb.jpg.261b7fe00cbced2bc207481c904ea28f.jpg

  4. Tak raz píšeš, že časť drážky sa ulomila a raz že tam nie je vôbec. Keď tam nie je vôbec tak ju urob :) Nahrej ten plech a zasuň ho tam.

    Originálny plech tam drží lebo je v ňom vylisovaný ten zub, inak by bez lepenia vypadol rovnako ako na novej.

×
×
  • Vytvořit...