Přejít na obsah

Mart.in73

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Vše od uživatele Mart.in73

  1. Zdravím přátelé, netušíte někdo co by mohlo být příčinou zvuku podobného dření nebo drnčení plechu od levého předního kola při jízdě do pravé zatáčky? Rovně a doleva to nedělá nic, ale v pravo to občas dře. Pohledem není vidět nic. Nedávno byly měněny brzdové kotouče za nové.
  2. zdravím,chci si dodělat na P206 3dvéř centrál pro obě dveře (bez kufru). Tapecirunk se mi podařilo bez problémů sundat,ale zjistil jsem, že když chci protáhnout kabeláž přes gumovou spojku mezi dveřma a kabinou (husí krk) tak se k němu nemůžu z kabiny dostat. Momentálně v něm vedou pouze dva dráty od repro. Je nutno domontovat celou palubovku? Odstranění bočního krytu, spodního krytu a krytu kde je naklápění světel nepomohlo. A pokud vás napadá kam připojit + od centrálu aby v něm byla pořád šťáva budu taky rád. Pokud je notuno demontovat palubovku nebo její podstatnou část,najdu k tomu někde nějaké manuály? V knize jak na to není palubovka jako celek popsána. Díky za jakoukoliv radu!
  3. Mart.in73

    diagnostika P206 v Ostravě

    Díky za odpověď, jsme schopni se nějak domluvit? Načteš mi to? Kolik za to budeš chtít? Bývalý majitel tvrdil že mu to udělalo někdy na podzim, že manželka měla zaplý ventilátor a rádio, pak sama zhasla tak nevím, dneska jsem měl taky zaplý ventilátor naplno,ale bez rádia,ale zase s vyhříváním zadního skla. kontakt na mě admin@helax.cz nebo icq 315988276
  4. Mart.in73

    diagnostika P206 v Ostravě

    zajímavé, auto ted půl hodiny stálo,znovu nastartuju a kontrolka nesvítí. Jsem zvyklý z octávky že tam porucha svítí tak dlouho dokud se nepřečte diagnostikou. U Peogotu tomu je jinak?
  5. a ještě jeden dotaz, není mezi vámi někdo kdo by mi přečetl z diagnostiky závadu a je z Ostravy? Dneska se mi rozsvítila kontrolka autodiagnostiky motoru. Nechci hned letět do značkového servisu.
  6. Zdravím všechny, není mezi vámi někdo kdo je schopen mi udělat (přečíst závadu) na diagnostice a je z Ostravy a okolí? Dneska se mi rozsvítila kontrolka autodiagnostiky motoru a nechce se mi hned letět do značkového servisu. Díky
  7. Zdravím, nesetkali jste se někdo s tímto: Mám 206 r.v.2000 3 dvéřovou a při sklopení přední sedačky by měla jít i posunout směrem dopředu. Na obou sedadlech sice sklopit jde,ale nejde s ní hnout (včera ještě u spolujezdce šla i posunout,dneska už nejde ani jedna). Samotný posun bez sklopení provést jde. Nevíte kde by mohl být problém, na co se zaměřit, jaký díl případně vyměnit a zvládnu to sám? díky za rady.
  8. jo to vypadá takhle docela jednoduše. Když tu vzpěru demintuješ musíš tam místo ní dočasně něco vrazit? Nesedne si auto moc na zem? A potom to navrácení, není to problém dostat vzpěru (s delší pružinou než byla původní) zpátky?
  9. a celé vzpěry je složité? Využil bych asi podobného řešení jako ty.
  10. a na kolik tě to vyšlo? Koukám že jsi z Ostravy, já také,kde servisuješ pažouta?
  11. zdravím, koupil jsem P206 r.v. 2000 1.1i a původní majitel tam má nějaké nižší přední pružiny. Originál pružiny jsem k tomu dostal. Poradíte někdo jak pružiny vyměnit? Zvládnu to sám doma v garáži nebo je na to potřeba nějaké spešl nářadí? Díky za každou radu.
×
×
  • Vytvořit...