Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chyba P0268


pedryno

Recommended Posts

Zdravím všechny. Mám 5008 1,6hdi.Během jízdy se mi rozsvítila kontrolka diagnostiky a ESP , motor najednou šel jen na tři válce :( - dost nepříjemné. :o  V servisu diagnostika hlásila chybu P0268 - ovládání vstřikovače 3,zkrat mezi dvěma vodiči. Nahrál se nový software a reset . Prý se to stává :myslim . Vše opět O.K. Diagnostika nic nehlásí. Máte někdo stejnou zkušenost? Bojím se , aby se to neopakovalo.

Díky za rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to přeloženy text z googlu stači tam napsat tvoji chybu a čist :)

 

Můj Peugeot 308 1.6 HDi (2010) má dva (různé) injektory selhání v minulém roce. Ty byly diagnostikovány jako důsledek elektrických poruch v vstřikovačů. V obou případech jsem zažil náhlou ztrátu výkonu a byl sotva schopen řídit víc než pár kilometrů; auto bylo zmatky kolem mezi 5 a10 mph. Měl jsem to štěstí, že na poprvé Iwas schopen vytáhnout ze silnice a RAC byli schopni mě tahat do garáže. Podruhé jsem se během pár kilometrů od domova.

I když jsem mohl být prostě smůlu na 2 vstřikovací k selhání v krátké době, můj skutečný strach je kompletní ztráta výkonu, ke kterému dochází bezprostředně po ESP rozsvítí. Je to typický zážitek, nebo je to něco zvláštního na tento druh / typ vozidla?

Byl bych doufal, že systém řízení motoru by mohlo alespoň jít do režimu "nouzového", tak, že bych mohl dosáhnout bezpečné místo k přivolání pomoci.

 

 

Odpověd--Když se jeden z těchto vstřikovačů selže tlak paliva v liště, tj trubky mezi čerpadlem a vstřikovači, bude okamžitě dá buď velmi vysoké nebo velmi nízké čtení, které ECU motor nemůže zvládnout. Tlak v kolejnici bude více než 4500 psi, takže náhlá změna způsobí tlak okamžitě měnit a snímač tlaku řekne ECU, aby zavřel regulátor na čerpadle. To znamená, že žádné palivo. Mnoho běžných dráhách to udělat, a jak jsou vybaveny na většině motorů v těchto dnech je to docela běžné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Ahoj  včera sa mi stalo presne to isté vypisuje mi túto istú chybu dal som to ku kamarátovi do servisu v stredu mi ide vyberať 3 vstrek ešte máš s tým problém či nahratie nového softveru tomu pomohlo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...