Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nehoda mého táty


Recommended Posts

I když to není Peugeot (ale vrátí se nejspíš k němu), chci se podělit o mou úzkost a pocit beznaděje když jsem se dozveděl že měl táta nehodu cca 300 km odsud (Jičín - Bruntál). Bylo to včera (6.11.07) něco okolo poledne. Podle fotek si udělejte názor sami, jaké měl štěstí v neštestí. Viník byla protijedoucí sanita která to proti němu strhla (nehoukala a na tu stranu bylo pouze pole) - čelní náraz + boční od jiného auta. Celkem se srazilo 5 aut. Táta vyvázl s popraskanýmy kostmi na prstech pravé nohy - od plynového pedálu a se zlomenou levou rukou. Tímto chci zároveň "poděkovat" zúčastneným, že když volal o pomoc v hořícím autě (vozí zapalovače po ČR), beželi všichni pryč a on se musel vyškrábat z auta sám. Naštestí to dopadlo jak dopadlo.

post-0-14109596913209_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brzké uzdravení otci při znovu narození.

Položil jsem si teď otázku, neboť mám v pracovní náplni jízdy po ČR, jaká by byla moje reakce. U několika nehod jsem ve svém životě již zasahoval a pomohl, protože jsem 2 roky dělal v nemocnici a viděl hodně, ale auto, které začíná být v plamenech jsem před sebou neměl. Obdivuji nedávno vyznamenaného pána, který vytáhl z hořícího vozidla lidi.

Jaká by byla Vaše reakce?

Tím z toho nechci dělat hlasovací téma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Marcel.Z

...

Jaká by byla Vaše reakce?

...

Dobrá otázka. Bohužel tak trochu řečnická. Předpokládám že spousta kabrňáků by hlásala "Já bych tam pro něj šel", ALE... To sou jen silný slova, přijít natvrdo, nemyslím si že by to opravdu všichni udělali. Hodně dobrej článek vyšel zjara na www.auto.cz (klik), od tý doby sebou ten hasičák aspoň vozím. Ale dojít na situaci že bych ho opravdu měl použít, fakt si netroufám hádát, jak bych se zachoval.

Otcovi přeju brzký uzdravení!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všem děkuju a ještě k tomu štěstí, tak si myslím, že je to i částečně o tom, že on má velkou vůli a není z "papíru", takže i se zlomenou rukou a nohou se z toho dokazal dostat. Jinak nohu mu přes 2 hodiny operovali a asi do úterý bude ležet v nemocnici v Bruntálu. A k té rekaci, těžko od stolu říct, ale pokud by tam byl někdo znýmý, z rodiny tak bych nejspíš neváhal.

[upravil dne 7/11/07 MatrixChose]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechtěl jsem, aby otázka budila dojem, že je řečnická, ale přichytil jsem se při myšlence, že bych asi cuknul směrem od auta. Než jsem pustil odpověď na forum, nechal jsem si čas na přemýšlení a říkal si "co to s tebou je, šel bys pomoc jako při nehodě v Lidicích (pátek 13), kde jsi byl první". Jenže tam byla dvě auta po společné srážce, ale každé skončilo v malé rychlosti ve stromu a žádný dým, jen kouř z chladičů. Za to oba v benzínu a najednou si říkám, že kdyby to začalo hořet a bouchlo, nepomohl by taky nikdo, ale né, že by přítomní nechtěli, čas by na to nebyl V momentu o tom nepřemýšlíš, ale jakmile by člověk viděl dým, mozek by reagoval jistě s pudem sebezáchovy.

Z článku tuším o jakou nehodu šlo a kde, cesty z CB do Brna přes Humpolec jsou můj chleba.

Raději jsem to neměl psát a pojďme pryč od toho, co jsem začal. Omlouvám se.

Hlavní věc je, že otec přežil a důležité bude, aby byl i psychicky v pořádku.

[upravil dne 7/11/07 Marcel.Z]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...