Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tento týden velká policejní dopravně bezpečnostní akce


Medvěd

Recommended Posts

Ahoj všem, na tento týden si Grossovi pacholci připravili velkou dopravně bezpečnostní akci zaměřenou nato, jak co nejjednoduššeji dosáhnout přesunu bankovek z našich peněženek na jejich účet. Není to psina, dneska jsem se dostal na Jihlavsko a na jinak úplně policie prosté cestě Jihlava, Třeš?, Telč, Dačice, Jemnice, Moravské Budějovice jsem napočítal 12 policejních hlídek - pro mě to bylo nějakým zázrakem bez zastavení, ale je to fakt SÍLA. Tak jim zbyrečně nedělejme radost, ten týden se dá vydržet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... fůůůůj ... dneska jsem tak tak proklouzla kolem dvou policejních hlídek, už se šinul s plácačkou do cesty, ale vzal citrona vedle mě v pomalejším pruhu, uf, tak pomalu jako dneska, jsem snad do práce ještě nejela !!!

Včera to bylo taky ve zprávách, že je nějaká akce a že prý bude dlouhodobější :mad::mad::mad:, kdyby raději chytali zloděje ... hnůůůůůs

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kik :

ja jezdim posran..ej temer stale (ono to jinak njde). A kdyz pak vidim policajty, tak na ne mavam, pac vim, ze vsechno bych mel mit OK.

Akorat nechapu ty lidi, kteri, kdyz jedu 95, me predjizdeji, abych kvuli nim, kdyz policajty spatri, brzdil na 70, pac maji strach. V obci pak jedou preventivne 40, coz me stve.

Sorry, ze pisu tobe, ale musel jsem reagovat. Tak si to neber ve zlym :D;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vidite, ja sem dokonce v pondeli stal na zakazu stani (stal jsem tam skoro hodinu) a kdyz jsem prisel, tak uz se pripravovali... tak se me ujala policistka, chtela papiry - ty jsem nemel :), jenom technicak - tak se me ptala, jestli souhlasim s pokutou 100,- Kc. Tak jsem rekl ze jo, a bylo to.... Ocenuju naprosto slusne jednani a minimalni pokutu :D

PS: Parkovny o kus vedle stoji 25,- Kc na hodinu, takze jsem to o moc drazsi nemel ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... jsem slyšela, že jsou do té akce zapojení i z cizinecké, pochůzkáři atd. atd. no prostě všichni co mají ruce a nohy (o hlavě někdy pochybuju) a že to bude stát pěkných pár melounků ... doufám, že pak alespoň vydají statistiku, kolik v té akci vybrali na pokutách :o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jak v Praze, ale v K.Varech a okolí najednou řidiči jezdí ohleduplněji, za ty tři dny jsem nepotkal ani jednoho spěchajícího maniaka, na kruháčích se najednou bliká jak má a používá i vnitřní pruh (1.10.tam byla celý den hlídka PČR - to bylo asi pokuti...). Plno aut najednou svítí, nikdo na mě nanajiždí a pak nemyškuje, když jedu v obci 60 a další věci. Jo, ale otázka je, jak dlouho nám to (řidičům) vydrží, chtělo by to častější a nárazovější akce. Samozřejmě nesouhlasím s akcemi, kdy si policajti stoupnou na rovný přehledný úsek a sbírají za rychlost.

Když jsem si přečetl o chystané akci Kryštof, tak jsem si hned upaloval koupit nové obvazy do lékárničky a včera jsem to při silniční kontrole ocenil, teď mám opravdu všechno v pořádku - podle příslušníka PČR

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo, ta akce je dobrá, pokud zrovna nenarazíš na nějakýho zamindrákovanýho policajta...

a tady je něco, po čem jsem šel do kolen...

-Děti, jak dělá ovečka?

-Béééé.

-Dobře, a jak dělá kohoutek?

-Kykyrykýýý

-Dobře. A jak dělá svině?

-Dobrý den, silniční kontrola, Vaše doklady, prosím.

to jen taková perlička pro odlehčení...:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byli to namazaní podnikatelé a E270. Řídil to 19ti letej blbeček a po nehodě všichni utekli. Naštěstí je za půl hoďky chytli. Zemřeli všichni tři policajti v autě (2 bylo 25 a 3. 45) nemam je rád, ale tohle mě fakt dostalo. Těm blbečkum z toho medvěda snad přišijou všechno co se dá, ale u nás si za prachy koupí i svobodu:mad::mad::mad::mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...