Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Cykloturistika kolem Pálavy


Recommended Posts

Ahoj, o víkendu naložím do auta kola a stan a jedem na Nové mlýny. Chceme v pátek večer postavit stan, v sobotu vyrazit na kolech po okolí a v neděli valit domů. Má někdo nějaký tip na výlet v této krajině. Kola máme já MTB, žena Cross a délku trasy bych chtěl volit tak do 50km + - . Něco jsem si stáhnul z netu, ale osobní zkušenost je osobní zkušenost přeci jenom...

Díky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na víkend hlásí tropy, tak to na kole asi zdechnete, jelikož je to hodně na jihu a tam je hooodně teplo. radši vem káru a na večer si di zajezdit na místni nouzové letiště :-) -> http://www.mapy.cz/?lat=48%3A55%3A1.99&lon=16%3A39%3A31.89&userMarkLat=48%3A55%3A1.99&userMarkLon=16%3A39%3A31.89&zoom=15&mapType=ophoto&userMarkTitle=Strachot%C3%ADn+u+Mikulova+-+ULSTCH# občas se tam ukážu a proženu káru. Nebo další varianta je, že pokud hlásí kolem 33st., tak se schovat někam do sklípku...., tam bývá opravdu dobře :roker. Jinak na to, že jsou ty Nové Mlýny tak nízko položeny, tak Pálava hezky vyčnívá. Dá se tam i hezky projít/projet po těch kopečkách. asi bych koukl i do Mikulova nebo Valtic, je tam pěkně a i draho (rakušáci sou blízko :-)))) ) v Mikulově se dá vylézt a myslím i vyjet na sv. Kopeček a odtama je docel rozhled byť to má jen cca 400 m/m. Pak určitě do Lednicko-Valtického areálu, je to tam hezké. Mno asi sem ti nepomohl, ale zkusil sem to :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Okolo LVA: auto jsem nechával v Hlohovci, kousek od Lednice směrem na Valtice. Odtud za rybníky po tusristické značce do Sedlce, odtud po vedlejškách nad Valtice na Rajstnu. Sjezd do Valtic, zde obídek, odtud výjezd směrem na Břeclav a cesta po jednotlivých ojektech LVA až do Lednice (je to značená trasa - přes Apollonův chrám až na Janův hrad...). V Lednici nějakou svačinku a dojezd zpět k autu.

Na samotných Mlýnech jsme jeli akorát okolo druhé nádrže, není to nic extra, a zezadu je to občas trochu bahýnko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No takhle, já postavím stan na Nových mlýnech v kempu a kola budou stejnak přes noc v autě, čili bych eventuelně mohl v sobotu někam popojet - čili návrh Oddieho je fajn..:)

A jedu tam právě proto, že na víkend hlásí tropy. Se nebudu dřít na stavbě jako debil....v těch hicech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to potom jedeš správně, hezky se přes den vyprdel k vodě, otevři škopka a sleduj co se děje kolem... :super, ale dobře se namaž ať nedopadneš jako já teď v sobotu, když jsem svařoval na zahradě plot a sundal si u toho tričko, bylo mě horko a večer sem se nevyspal....:aut no černoch je teď proti mým zádům úplná kytara-hadra!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...