Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vyfuk Remus a 206


LK7R

Recommended Posts

Tak sem se rozsoupnul a koupil jsem si vejfuck od Remuse. To ze jsou alternativy vim a ze tohle a tamhleto vim taky ... proste sem chtel znacku -> Remus pro me je znacka.

Vejfuck stal 8800 s DPH. Instalace stala 117 s DPH (nemam zvedak a podelal se mi hever - jinak bych to tam soupnul sam). Perfektne tam ten koncovej tlumic padne. Jen se sunda ten pasek co je na OEM tlumici a nasadi se novej Remus. Pak se to jen dotahne a hotovo. Kdyz to clovek poprve nastartuje tak ten vejfuck skoro neslysi. Jen jemne dobravuje plnost zvuku takovyh hlubokym tonem.

Cekal jsem, ze to bude pouze kosmetika a ze vydrzi hodne dlouho. Vysledek me ale prekvapil.

Po vyjezdu z montaze mi pripadalo jako bych mel jine auto :D. Subjektivne mi pripada, ze zadny kone navrch ani nahodou (maximalne + - 1 hribatko). Ale celkem rapidne se zmenil prubeh krouticiho momentu. Kroutak se posunul cca o 300-400 otacek niz -> zatah to ma uz nekde kolem 2900 a narusta uz od cca 1900 otacek. Clovek nemusi tolik radit kdyz nechce a muze si jen tak brumlat kolem 2000-2500 a jet tezce na spotrebu pricemz nemusi auto vytacet.

Jinak zvuk se zacina konecne trosku umoudrovat a po takzvane \"vypalovaci lhute\" na kterou me pri prodeji upozornili je zvukovy projev cim dal tim lepsi - odpovidajici obsahu auta.

Koncovka je moc pekna a vyrazene logo Remus na nerezu z ktereho je zhotovena je taky precizni.

Vrele doporucuji - ovsem tyhle vysledky jsou za celkem vyssi cenu no :( ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

LKR dovolim si ti trochu oponovat v poslednej vete .

Ja som menil vyfuck asi vo february a bol to no name a nie RÁMUS .Moje auto budilo dojem 100 PS co nie su moje slova :D.Zmeny ktore popisujes som mal aj ja a odvtedy je moja spotreba mimo mesto 4,9 L a po BA 6,4 L . Tiez mi to ovela lahsie do otacok ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky jsem dal na 206 1,6 výfuk Remus a jsem naprosto spokojenej. Jednak ho mám už přes tři roky a je pořád jako nový( to ho morduju solí přes zimu ), dále se mi líbí, že nemá nijak brutální pazvuky. Projevuje se jen při větším zátahu a to celkem libozvučně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Miki >> jo jo nerikam, ze neni mozne toho dosahnout s jinym vyfukem. Ovsem nechtel jsem riskovat, ze se bude neco varit pod autem etc.. Sice to vic stalo ale pasovalo to naprosto presne a provedeni je proste ... TOTALNI.

Jinak co se tyce Devil vejfucku tak by sem si ho klidne koupil ... ale nenasel jsem distributora pro CZ (spis sem ho nehledal a nikdo mi ho nenabidnul). A u Remus vejfuku je tu celkem konkurence takze se pomerne snazej s cenama >> vyhoda pro me. Prvni nabidka byla cca za 10500 s montazi ... oproti tomu je 8900 s montazi celkem rozdil. Ale urcite by se to dalo sehnat jeste levneji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No proste je z toho ted 350ps bestie s motorem 1.4 :D ... ted uz jezdim jen do 50km/h s audiem na plno a rukou vypadlou z okna ven s usklebkem na tvari ve styly \"jo jo ... ja to tam mam ... jo jo ....... kdykoliv kdekoliv .... jo jo ...........\" hahahahaha ... (j/k)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...