Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Návod k použití fora - důležité!


Recommended Posts

Toto forum je provozováno v rámci činnosti Občanského sdružení Peugeot Club Amis do Lion a slouží pro předávání informací mezi členy sdružení a návštěvníky stránek provozovaných tímto sdružením.

Pro úspěšné používání fora je vhodné přečíst si Nápovědu a Pravidla fora.

Zatímco v Nápovědě se dozvíte základní vlastnosti fora a principy jeho fungování, v Pravidlech najdete ty nejdůležitější zásady pro chování na tomto foru, které jste coby uživatel fora povinen dodržovat.

V případě nedodržování Pravidel jsou tresty následující:

1. porušení Pravidel - smazání či úprava příspěvku, upozornění uživatele na prohřešek, změna hodnosti na \"V podmínce\"

2. porušení Pravidel - smazání či úprava příspěvku, upozornění uživatele na prohřešek, změna hodnosti na \"V podmínce s výstrahou\"

3. porušení Pravidel - smazání či úprava příspěvku, dočasné znemožnění vkládání nových příspěvků a odpovědí do fora, změna hodnosti uživatele na \"Trestanec\"

Další porušení pravidel - smazání příspěvku, trvalé zablokování uživatelského účtu, změna hodnosti uživatele na \"Doživotně odsouzený\"

Upozornění na prohřešky vůči pravidlům probíhá buď prostřednictvím fóra, přímo v tématu, kde k porušení pravidel došlo, případně systémem soukromých zpráv (u2u)

Seznam potrestaných uživatelů, jejich prohřešků a formy trestu je uveden v tématu Potrestaní uživatelé

Tresty budou udělovány podle uvedených zásad administrátory fora, doba trvání dočasného zablokování závisí na závažnosti porušení pravidel, výjimky se nepřipouštějí.

Úroveň varování za první a druhé porušení pravidel se po měsící \"slušného\" chování o úroveň snižuje.

Pokud máte nějaký problém s fungováním fora, nebo se chcete zeptat na něco, co souvisí s jeho provozem, napiště svůj příspěvek do tématu Problémy s forem.

[upravil dne 30/5/09 Pe.Tr]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...