Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prosba


kapitán

Recommended Posts

a dotaz zároveň: Jak se seřizuje spojka na 605 2,1 SVdT? Myslím tím pouze vnějsí ovládání (lanko, pedál). U mého vozu je abnormální voný chod pedálu a proto jde špatně řadit - spojka zcela nevypíná. Seřizuje se to u převodové skříně, či u pedálu? A když u pedálu, tak jak? Lze pedál vymontovat? Je tam nějaký samostav, který by měl spojku napínat (pedál)? Som z toho volaaký zmetený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Urcite u prevodovky, u pedalu se to lanko jen zahakne, ale pry se to da zahaknout do dvou mist. Mam .pdf ze servisniho manualu XMka, kde se je schema spojkoveho pedalu a nejake rozmery. To by melo byt stejne s 605. Mas nejaky e-mail, kam bych ti to poslal?

BTW Jak ti brzdi rucni brzda? Mne po zatahnuti vsi silou udrzi auto na strednim kopci, jinak si musim pomahat jednickou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, taky jsem to slysel, ale zatim to neresim.

To zalezi jaky mas odpruzeni - elektricke nebo mechanicke (to mam ja):

Predni tlumice se foukaji z motoroveho prostoru, nad ulozenim tlumicu jsou mechy do/ze kterych vedou tlakove hadice (cerne). Na plneni tam vycuhuje normalni autoventilek s abnormalne velkou cernou gumovou cepickou. Ma to velmi maly objem vzduchu, ale vyssi tlak (az 5 atm), prece jen to ma zvednout motor i kastli. Zajimave je, ze jsem tohle nikde nenasel v katalogu originalnich ND. Porad mam pocit, ze mi tam neco chybi, napr. ta elektronicka regulace vcetne kompresurku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasne, plnim to vzduchem u pumpy. Bohuzel to za par mesicu utece, taky takova vlastnost jako s tou ruckou, takze davat tam treba dusik je zbytecne (i kdyz ten objem...to toho vic utece pri plneni :) ).

Jo a nepln to na maximum, sleduj takove ty obracene misky, co ti ted vylejzaj z toho ulozeni tlumicu, mely by zalezt max. pul centaku pod okraj.

Konecne to ma na aute taky nekdo jinej, to je parada! Chci videt, az budes nekdy shanet tlumice, ktery tam budou pasovat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...