Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 2.0 GTI6(163ps) X honda civic 1.6 VTI(160ps)


Medion

Recommended Posts

Mám pocit,že jelikož jsi na P-C tak každej ti doporučí,že 306 GTI-6 je lepší. To je asi jasný,jinak ty hondy,tyhle Civic VTI jsou taky dobrý a rychlý zbraně.....

Stejně pokud je to pro tebe,tak hlavně záleží na tobě co chceš. :aut :aut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně sem taky o hondě uvažoval,líbí se mě že maj tak našlapaný motory v takovým obsahu a hodně dobrou výbavu.Ale tenhle model co ukazuješ už je docela starej,ne?Nakonec bych asi volil S16,hond tady jezdí hodně a S16 je v republice pár:super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já sem mu taky říkal že 306 je vzhledově hezčí.jenže on měl vytuněný clio a to rozstřík,tak schání něco novýho na tunění a vybírá z těhle dvou autí.tak díky za názory a připomínky:roker

[upravil dne 27.10.06 Medion]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Honda je dobra, ale je to skorepina, hlucna, nepohodlna. Motor vybornej (pokud se o nej nekdo staral), podvozek v limitnich situacich trosku nestiha, ale jinak dobra motokara. S16 je rychla, mrstna, s vynikajicim podvozkem, vybornym motorem a solidnimi brzdami.

Ja bych volil GTI-6 .. je jich tu par, servis neni nijak prehnane drahej, je tissi a pohodlnejsi pri piano jizde nez honda a navic .. Civica ma kazdej a poslouchat ujecenou 1.6ku kdykoli mas chut trosku zrychlit .. mno .. spis bych volil ten dvoulitr ;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když to bude extrémně tunit, tak ať nebere 306, byla by to škoda takovýho auta.

Jinak pokud jde o ty auta, tak bych vzal v potaz, že 306 má 6-ti kvalt (nevím co má honda), lepší podvozek. Honda se zase víc vytáčí, ale o to více asi bude motor dostávat záběr, takže méně vydrží. Je to jen můj osobní názor, takže pokud si někdo myslíte opak, tak mě prosím neukamenujte.

Jinak na porovnání konkrétně těchto dvou aut je málo informací. Nepíšeš, kolik mají najeto, jakej je to rok výroby, jakou mají výbavu atd.

[upravil dne 27/10/2006 Trundik]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak ja si myslim ze pokud mu jde o nejake tuneni zalezi co chce delat at koupi Hondu Civic mimochodem tuhle 5.generaci jsem chtel taky ve VTi jako 160pony na 1,6 neznam moc aut co maji podobnej vykon a nehlede k tomu ze za GTi-6 bude platit vetsi poviny ruceni takze to ma bonus jinak videl jsem Civica VTEc na tuningu v prerove s 1,6motorem a mel asi 519pony :D takze at zkusi tu hondici nevim jestli uz je prodana ale vedel jsem o jedne v dobrem stavu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...