Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Garmin Nuvi 2585TV Lifetime s DVB-T tunerem


Jirkap

Recommended Posts

Garmin Nuvi 2585TV Lifetime s DVB-T tunerem
Kompaktní GPS navigace GARMIN Nuvi 2585TV je vybavena vestavěným digitálním DVB-T tunerem a může tak sloužit také jako mutlimediální zařízení. Potěší navigačními mapami 45 zemí Evropy a bezplatnou doživotní aktualizací map. Tyto aktualizace jsou vydávány pravidelně čtyřikrát ročně. Praktický je také aktivní automobilový stojánek pro snadnější manipulaci. Displej přístroje má úhlopříčku 5" a pracuje při rozlišení 480 x 272 pixelů. Je ovládán dotykem, což je při jízdě velmi komfortní řešení. Své využití si jistě najde také přijímač aktuálních dopravních informací, které Vás uchrání před nepříjemnými zácpami a uzavírkami. 
Již zmíněný přijímač DVB-T signálu umožní užívat si televizního a rozhlasového vysílání, což v plné míře umožní také stereo reproduktory, interní TV anténa. K tomu jsou navíc k dispozici dvě externí TV antény, zajišťující opravdu kvalitní příjem a to i v místech s horší kvalitou TV signálu. K dispozici je také možnost připojení externího video signálu s možností záznamu na disk. Kromě toho Vám GPS GARMIN Nuvi 2585TV poslouží jako multimediální přehrávač videa a hudby a rovněž podporuje záznam dění před autem na silnici pomocí volitelné videokamery upevnitelné na stojánek navigace. 
Co se týče pokročilých funkcí navigace, GARMIN Nuvi 2585TV si Vás získá například vyhledáváním českých adres podle orientačních i popisných čísel. Funguje rovněž fulltextové vyhledávání cíle cesty. Nechybí asistent řazení do jízdních pruhů, fotorealistické náhledy křižovatek, výpočet ceny paliva nebo výuka šetrné jízdy ecoRoute. Technologickými bonbónky jsou funkce "Kde jsem?", zobrazení rychlostních limitů nebo přítomnost bluetooth rozhraní pro podporu handsfree sad. S počítači a dalšími zařízeními navigace komunikuje pomocí USB portu. Kromě vnitřní paměti o velikosti 8 GB je k dispozici také slot na microSD paměťové karty. PC: 7 000 Kč.
Ve velmi dobrém stavu. Obsahuje vše co je na fotografii.

Prodejní cena: 1 900 Kč

IMG_1378.jpg

IMG_1379.jpg

IMG_1380.jpg

IMG_1381.jpg

IMG_1382.jpg

IMG_1383.jpg

IMG_1384.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Návštěvník locked this téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...