Přejít na obsah

kozelka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    81
  • Registrace

O uživateli kozelka

  • Datum narození 13.7.1981

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

kozelka's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. kozelka

    Bouchání na kole

    Tak hotovo: lozisko horního ulozeni tlumice. Jak jste tu uvádeli, a to na obou tlumicich. uz je to vymeneny a naprosto v poradku. Jeste jednou diky.
  2. kozelka

    Bouchání na kole

    ok, díky moc, je vidět, že už jste to někdy dělali
  3. kozelka

    Bouchání na kole

    Díky, mrknu na to.
  4. Mám 306ku z 95 roku. Při točení volantu (na místě i při jízdě) se ozývá bouchnutí (lupnutí) v kole u řidiče. Vím, že to může být plno závad, ale nevíte někdo takové nejčastější, na které bych se měl podívat? Stabilizátor, ložiska, čepy?
  5. kozelka

    rychlé blikání blinkrů

    Tak, tak, taky jsem řešil. Špatné ukostření. Mrkni zběžně sám na to, co jde a když nenajdeš závadu, tak to dej do servisu a oni si s tim poradí za pár korun.
  6. Čus, mám 306ku z 95 a zdá se mi, že se mi toči volantem těžčeji než předtím. Asi před týdnem jsem zjistil, že se mi protrhnul ochraný igelit na pístu, co zajíždí a vyjíždí při otáčení volantu. Spravil jsem to, ale mám strach, že se do toho dostal prach. Nevíte, co s tím? může to být vůbec tím, nebo se má někam dolít olej?
  7. kozelka

    kontrlolky P406

    obvykle jsou po vyndání celé celé černé jinak jsou vypalené, ty co nesvítí
  8. kozelka

    světlo

    paráda, to jsem chtěl slyšet, ještě jednou díky všem za tipy.
  9. kozelka

    světlo

    Cus, mám 306 r.v.95 a trfil jsem srnku. Světlo zůstalo celé, ale celá lampa se hýbe - prasklo uchycení celého světla. Nevíte někdo, co s tím. Jak se to dá nejlépe uchytit. Jdu na STK a neni to uplne kosher.
  10. kozelka

    klapka sání

    byl jsem na diagnostice, protože auto netahlo a myslel jsem si, že to bude sání a taky, že jo. Díl je poměrně drahý, tak jsem si ho chtěl sehnat sám se slevou, co mám.
  11. kozelka

    klapka sání

    jasný, 1,6 16V
  12. kolik stojí klapka sání na 206 SW r.v. myslim 02 koukal jsem v auto kelly, ale nedokážu to najít - vlastně ani nevim, pod čim to hledat když je problem v klapce sání, mění se jen tento díl nebo je to součástí něčeho většího díky
  13. kozelka

    P206 zadání kódu radia

    buď máš kód a vložíš ho podle návodu nebo máš kód, ale několikrát jsi ho zadal špatně popřípadě jsi odpojil baterii, pak počkej s otočeným klíčkem v zapalování cca 1hodinu a objeví se ti: vložit kód _ _ _ _ nebo zajeď k nějakým šikulkům na odblokování - lidi jezděj do T- servisu, ale já je moc nemusim nebo zajeď do Peugeotu a s velkym techničákem a oni ti za 500,- podle VIN čísla dají kód, kterym si svoje zablokované rádio odblokuješ (ale ty kód máš)
  14. kozelka

    výměna zámků na 306

    díky moc
  15. kozelka

    výměna zámků na 306

    Jsem z Prahy a kdysi jsem tu viděl doporučení na nějaký set zámků, ale nemůžu to najít, proto dotaz.
×
×
  • Vytvořit...