Přejít na obsah

Greogořek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

Greogořek's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Greogořek

    Nehoda 306

    Díky všem za rady a názory. Jsem zatim ve fázi kdy čekám jak to dopadne s pojišťovnou. Ted budu odstrojovat ty rozbité věci tak uvidím jak to vypadá pod tím a podle toho se rozhodnu.
  2. Greogořek

    Nehoda 306

    A to ti tam vletěl od Hornbachu a nebo od Chlumecký? Páč si myslím, že od Chlumecký je snad dokonce STOPka ne? Vrakoviště - zkus klasicky Sluštice a nebo to pod Úvalama... Jel od Chlumecký. Zastavil podíval se a naposlední chvíli mi tam vjel. Nepochopitelný. Byla to taková blbá náhoda. Říkám si, že zkusím ten novej podjezd ke Globusu a u Hornbachu se mi stane tohle. Je pravda, že ta křižovatka je blbá. Za tu chvíli co jsme tam stáli tam mohli bejt další dvě nehody.
  3. Greogořek

    Nehoda 306

    Jel jsem těch padesát, z prava mi tam vjela Laguna do který jsem to narval. Ten kluk co to řídil nemá řidičák. Motor je v pořádku. Uvidím teda jak to dopadne s pojišťovnu. To že to nebude moc peněz je mi jasný. Spravit by to asi šlo, poptám se po těch vrakovištích na kolik by přišli ty rozbitý díly. Uvidíme no. Přidávám fotku jak to autíčko bypadalo před nehodou.
  4. Greogořek

    Nehoda 306

    foto 4
  5. Greogořek

    Nehoda 306

    foto 3
  6. Greogořek

    Nehoda 306

    foto 2
  7. Ahoj, den měl jsem nehodu se svojí 306kou 1,9 xrdt, rv 95. Chci se zeptat za kolik by se dalo prodat tohle bouraný auto? Ko je nárazník, kapota, obě světla, chladič, sahary a levý blatník. Auto je měsíc po technické. Jel jsem po hlavní a nedostal jsem přednost a takle to dopadlo . Děkuji za odpovědi.
  8. Dobrý den, schaním nový brzdový třmen na peugeot 306 1,9TD z roku 1995. Potřeboval bych poradit jaký je tam typ. Děkuji
  9. Zdravím, vlastním 306ku a mám problém s brzdama. Při kontrolování stavu brzdových destiček jsem zjistil, že na levé straně je jedna destička výrazně více sjetá než ta druhá. Brdové destičky byly měněny zhruba před rokem.Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji předem za rady.
  10. Greogořek

    Brzdy 306 xrdt

    Dobře zkusím to, celý to rezeberu a pokusím se to rozhýbat. Ale ty brzdové hadice přeci jenom už vyměním když to budu mít dole.
  11. Greogořek

    Brzdy 306 xrdt

    Rozhýbat váleček sprejem? No pod prachovku jsem stříknul WD. Ne deodorant nebo cos myslel ty.:mrk:mrk:mrk
  12. Greogořek

    Brzdy 306 xrdt

    Když jsem měnil destičky tak jsem to kontroloval, všechno jsem prosříknul aby to šlo lehce. Válečky i třmeny. Myslel jsem že je to špatným kotoučem protože na tý straně byl už dost sjetý tak jsem je vyměnil ale ta jedna strana stále přibržduje.
  13. Zdravim.Mám peugeot 306 xrdt a potřeboval bych poradit ohledně brzd. Potřebuji zjistit čim je to, že se mi na jedné straně sjíždí jedna brzdová destička rychleji. Mysím si že se teda asi špatně vracejí destičky od kotouče. Může to být zarostlejma brdovejma hadicema? Dík za rady.
  14. Dobrý den, můžete mi prosím doporučit nějakého šikovného autoelektrikáře v Praze. Potřebuji spravit otáčkoměr. Děkuji
×
×
  • Vytvořit...