Přejít na obsah

JeaY

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

JeaY's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. JeaY

    Ovládání topení

    No většinou je ulámaná jen ta patice na kolečku s kterým točíš,takže stačí sehnat plastovou trubičku,nebo tyčinku která bude mát stejnej průměr jako ta na kolečku a vyhrát si s tím.Nařežeš ji na potřebnou délku,a potom musíš ještě vybrousit dosedací plošku která umožňuje to že s tím točíš,pak už jen kvalitní dvousložkový lepidlo.Ze starýho knoflíku uřízneš zbytky a nalepíš tam tuhle připravenou trubičku.Na lepidle ale fakt nešetřit,mám to tak spravený a je to paráda...ze začátku jsem na to byl opatrnej,ale teď s tím kroutím jak o život a drží to.Použil jsem dvousložkovej loctite 401.
  2. JeaY

    Zadní reproduktory 309

    Díky za odpovědi.A co kabeláž?...když tam nebude připravená, což myslím nebude...nějakej tip kudy to táhnout?
  3. JeaY

    Zadní reproduktory 309

    No já bych je dal taky jako do zadních dveří,ale bohužel tam dveře nemám:D,tak jsem si právě říkal,že bych nemusel jednak dělat díry do plata a pak bude to lepší i pro pístnice že je nebudu tolik zatěžovat...nechci tam rvát nějaký brutus repro,spíš jen tak aby to vzadu nebylo hluchý. Kdybych chtěl po někom max. velikost repráků,tak to už bych chtěl asi moc co?
  4. Čau lidičky,neví náhodou někdo jak to je se zadníma reproduktorama u 309ky?...myslím tím jestli pod tou mřížkou v plastech zadních sloupků je místo určené pro instalaci repráků,nebo nikoliv? Chtěl bych to vědět než to rozdělám. Díky.
  5. JeaY

    únik vody u 309ky...??

    No dneska na to kouknu a uvidíme...,ale jinak zatím díky;)
  6. Zdravím peugeoťáci...mám takovej problém jelikož se blíží zima...nějak mě uniká chladící kapalina ze zadní části motoru u spolujezdce a vždycky mám pod autem loužičku...někdy větší, někdy menší...má někdo nějaký zkušenosti s čím tam bývá problém?...díky.
  7. JeaY

    Zadní Náprava P309 !!! ???

    Měl jsem taky problém s nápravou,není snad ještě úplně v čudu,tak jsem tam navrtal ty maznice a teď už jen naplnit vazelínou a je to...tak jsem zvědavej jestli to pomůže. Ale řeknu vám...sehnat po známejch závitník M8x1 byla fakt nelehká záležitost.
×
×
  • Vytvořit...