Přejít na obsah

Timberland

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

Timberland's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Timberland

    Dodelani tempomatu do 307

    4500,- i s materiálem
  2. Timberland

    instalace muziky do 307

    já nevím, rád bych se vlezl do 20ti tisíc, ale raději bych tak kolem 15.
  3. Timberland

    instalace muziky do 307

    ta knížka by bodla, jdu teda hledat :-) Ale vrtat v tom sám nechci, to by nemuselo dopadnout dobře :-)
  4. Zdravím , chci se zeptat, jestli se s tím už někdo potkal, mám 307SW 11/2004 a mám tam originál autorádio, ale typ bohužel nevím, vím jen že mám ten starší typ, do novějších 307 už mělo to rádio pak trošku jiný design. Nevyhazuje mi to CD, ani originální ani vypalovaná. A kdybych sehnal to novější rádio, bude mi tam fungovat? Díky za odpověďi. B.
  5. Timberland

    instalace muziky do 307

    Spíš jsem myslel něco komplexnějšího, tapecy, nové repro, výškáče, zesilovač atd.....
  6. Timberland

    Dodelani tempomatu do 307

    Jestli se ti chce jezdit do Olomouce, tak ti můžu dát kontakt na toho chlapíka co to dělá, dělá elektrikáře v Peugeotu a udělá ti to fuškou :-)
  7. Timberland

    instalace muziky do 307

    Kdyby se tu náhodou našel někdo, kdo by mi tu úpravu celou udělal, případně kdyby jste věděli o nějaké firmě co to dělá, tak dejte prosím vědět. Jednak bydlím v paneláku a nemám garáž a taky nevím kam sáhnout, abych něco nepokazil.... Díky moc.
  8. Timberland

    Vysoka spotreba

    Pánové, mám 307SW 66KW a minulý týden jsem jel do Chorvatska a snažil jsem se jet slušně, na spotřebu a dostal jsem se za necelé 2000km na spotřebu 6,1 l /100km. A tento týden jsem jel zase a říkal jsem si že už na to kašlu a že budu raději doma brzo, kde se dalo, tak jsem dal tempomat na 160km/hod a stejná trasa a stejné kilometry za 6,6 l/100km. Tak si říkám, má to smysl? A taky, když zjistíte že vám to žere víc nebo míň, co uděláte? K čemu nám to zjištění vlastně je? Jezdit budeme stejně :-)
  9. Timberland

    Dodelani tempomatu do 307

    Já mám 307 SW 66KW a dodělali mi tempomat v Peugeotu v Olomouci, kdyžtak mám kontakt na chlapíka co to dělal. Ale funguje pouze tempomat, omezovač ne, tak jen aby jste věděli.
  10. Dobrý den, neporadíte mi prosím někdo jak na to? Mám ho údajně špatnej a tak ho chci dnes vyměnit. Díky moc za radu. Podotýkám že chci vyměnit jen ten elektromagnetický ventil, ne EGR.
  11. Timberland

    HDi 66kw

    Já mám 307SW 2.0 HDI 66KW a bohatě mi to stačí, když chci předjet tak si prostě podřadím. A spotřeba? V sobotu jsem byl na výletě, udělal jsem asi 160 km po okreskách a městech a spotřeba 5,4. Ale jinak město teď tak 6,2. Dlouhou trasu jsem ještě nejel, až teď na víkend jedu nějakých 250km na Slovensko tak pak napíšu...
  12. Timberland

    problém s budíkama

    Tos mě trochu uklidnil, snad to je teda nějaká blbost
  13. Zdravím všechny, mám 307 SW asi tři týdny a dnes jsem si všiml, že když sednu do auta, nemusím ani dávat klíč do spínačky, tak se mi pohnou ručičky budíků : rychloměr i otáčkoměr klesne pod nulu a pak se zase vrátí. Nevíte jestli je to normální??
  14. Timberland

    iPod v autě

    Pánové z těch vašich dotazů jsem úplně mimo, naneštěstí se mi dnes začalo zasekávat CD v originál rádiu v 307SW a tak nevím zda opravovat, nebo řešit muziku jinak. Pokud tu někdo máte v autě nějaké jiné rádio na CD a MP3 (sony, kenwood atd) a máte to propojeno i na displej i na ovládání pod volantem, tak mi prosím dejte vědět kolik vás to stálo a kde koupit redukce. Za autorádio dám tak jak tak 5000 tak redukci za 2500 bych zvládl taky, ale budu mít to co chci. Díky moc
  15. Timberland

    vymena radia 307 SW

    Nemáte někdo zkušenosti s tímhle: http://www.stualarm.cz/produkt/53dpgs003-adapter-ovl-volantu-displej-peugeot/sony/ ?? Je složitá montáž? A displej šlape jako na originálu? i ovládání včetně ladění stanic?
×
×
  • Vytvořit...