Přejít na obsah

lordlacik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    190
  • Registrace

O uživateli lordlacik

  • Datum narození 22.6.1980

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2009

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Prešov
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

lordlacik's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. U mňa ako som písal bez problémov olej od 24000km. Ale spotreba oleja ide čím ďalej vyššie. Pri 83000som dolial do max nech mámm pokoj do výmeny o rok, ale mám 85000 a na ryske minima. Dolial som liter a je na max. Teda 2000km=1L oleja. Ineo ecs 5w30. Ak to tak ostane dobre ale ak pojde hore, tak servis. Krátke mestské trasy výnimočne max 1-2 za týždeň. Inak dlhšie trasy 50-100km. Dlhé nad 500 veľmi málo. Chceme ísť na dovolenku, ale začínam sa obávať 1200km pred sebou. Len aby som si nemusel kupovať 40L sud oleja so sebou.
  2. lordlacik

    Topení

    Vďaka, dám skontrolovať obidva. Keď nie čierne tak biele, hádam to bude jedno z toho (dúfam, že to lacnejšie).
  3. lordlacik

    Topení

    Zdravím, mne kúri, keď auto ťahá, ale keď stojím niekde na semafóre alebo idem s rýchlosťou (alebo bez nej) dole kopcom, fúka citelne chladnejší vzduch. Teplota motora je stále na 90´C. Čo myslíte, čím to môže byť? Keď je vonku do 10´C je to v pohode, ale keď je vonku menej ako 5 mám kúrenie na max a stále to nieje na komfortné cestovanie so štvorročným synom. A to už nehovorím keď je vonku poriadny mínus. Neviem si to opraviť alebo vymeniť sám, musím to dať do servisu. Najazdené 88000km. Vďaka
  4. lordlacik

    Aditivum do benzínu

    Keď Ti môžem poradiť, ja tankujem benzín na najlacnejšej čerpačke (momentálne Oliva) a aditíva si pridávam sám. Ale dobrá rada minimálne aspoň 2-3 nádrže pred emisnou aditívum nedávam, lebo som mal problém prejsť. Keď tam aditívum nebolo, no problem. Používam Super benzín aditív, tak ako píšu 1ml na 1L paliva. A ako píšu v manuáli každých 20.000km dávam aj aditívum, na kopletné prečistenie palivovej sústavy a vstrekov (od STP ale je to na Tebe).
  5. lordlacik

    Palivový filter výmena

    Nestras s rozvodmi ma este len 84000km. No auticko je hotove. Tagze chyba qoli ktorej siel do servisu bol podla mojho nazoru snimac teploty motora, lebo pri studenom aute po nastartovani teplota vyskocila hned na maximum. A asi po 2km sa mi zahlasila druha chyba anti pollution system failed. Tagze vymenili snimac teploty, vynulovali chybu na diagnostike (mal si pravdu, palivovy filter nemam) a fsetko fachci ako predtym. Dik za pomoc.
  6. lordlacik

    Palivový filter výmena

    Zvlastne, lebo v manualy k autu mam pisane, ze v europe je nekvalitny benzin, preto kazdych (nie som si isty presne) 40000 km mam davat specielnu cistiacu prisadu do paliva. Takze teraz neviem. Dal som ho do servisu, lebo mi palubny pc vypisal anti pollution system failed. Cital som na fore, ze to bude palivovym filtrom, tak uvidi co povie technik.
  7. lordlacik

    Palivový filter výmena

    Hm??? Ako to? Technik mi povedal ze aspon kazdych 60000 km odporuca menit. A navyse ked som si dal na Mann filter stranke dal mojho Peugeota, tak mi vyhodilo vsetky filtre a aj palivovy.
  8. lordlacik

    Palivový filter výmena

    Fsetko je fajn, ale neviete mi poradit ako je to v benzinovej verzii? Mam 1,6vti 88kw. Dik
  9. Takže stále žiadne testy aditív do benzínu, tak som hľadal a našiel na Škodováckom fóre, začo im veľmi pekne ďakujem http://forum.skodahome.cz/topic/113519-aditivace-benzinu-test-%C4%8Dist%C3%ADc%C3%ADch-schopnost%C3%AD-aditiv/ link na stiahnutie testu aditív v pdf 10,2MB http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=365450
  10. lordlacik

    1.6 VTi - olej

    5w30 nie je ako 5w30. nesedia normy a navyše ineo ecs je určený práve pra motory s filtrom pevných častí, má to aj ten druhý? Ja by som im vyńadal a na ich náklady nech mi ho hneď vymenia
  11. lordlacik

    308 SW přestavba na LPG

    Kamarát mal vo firme 308 vti aj s plynom, kým jazdil na benzín ok, až prepol na plyn, katastrofa, cuká, slabý výkon, kopu chýb a len a len problémy. Auto do servisu a potom, opäť, kým jazdil na benzín v pohode a plyn znovu problémy a ďalej problémy už aj s benzínom. Po servise už jazdil len na benzín a plyn nechcel ani zadarmo. Takže nedávaj to !
  12. Napíš ako si dopadla s diplomovou prácou a mohla by si ju aj niekde dať na prečítanie, čo Ty na to?
  13. lordlacik

    Autopotahy do 308 r.v. 2010

    síce z čiech trochu ďaleko ale vrelo odporúčam www.ak-autopotahy.sk/ dal som si od nich do 106tky aj do 308čky
  14. U môjho keď som ho kúpil mal 26000km a oleja polovica rysky a teraz mám 33500km a je na ryske minima.
  15. Ja som nedávno kúpil sedačky na bazos.sk. Stáli ma obe 300€. Keď to porovnám s novými v Peugeote kde mi povedali cenu ak sa nemýlim 620€ za jednu, je to neporovnatelný rozdiel. Sedadlá (kde sa sedí) sú o trochu nižšie, takže je medzi 2. a 3. radou rozdiel. Našiel som ich na http://www.bazos.sk/ Treba len hľadať a čakať. Ten od ktorého som kúpil ja, obchoduje s autami a mal 308čku 7 miestu ale budúci majiteľ nechcel 6 a 7 sedadlo, tak ich predával. [upravil dne 14.7.2014 17:24 od lordlacik]
×
×
  • Vytvořit...