Přejít na obsah

roxbury7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    403
  • Registrace

1 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Nitra
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

1 483 zobrazení profilu

roxbury7's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. Ahojte. Vedeli by ste mi poradiť kde objednať Regulátor tlaku paliva na Peugeot 407 sw, rhr, 1/2005, 100 kw, vstrekovanie siemens. Poprípade OEM kod podľa ktorého ho objednať. Dík moooc
  2. Ahojte. Poprosil by som zisitit výbavu toho tátoša : VF38EAHRMFL051216 . Vopred ďakujem.
  3. Skúč vyčistit váhu vzduchu. Možno to pomôže.
  4. Pane ďakujem za návod. Xenony vyčistené. Rozdiel je poznať. Určite je to o 50 % lepšie ako pred čistením. Svetlá zostali namontované. Čočky boli akoby zahmlené a parabola zaprášená.Presne ako na tvojich fotkách. Čistil to bráško a cca za 2 hodinky boli obe starany hotové.
  5. roxbury7

    Stratí výkon

    Tak ako som sľúbil. Dnes turbo demontovane. Snímače sú O.K. Variabilita turba bola zaseknuta. Turbo na repas. Pridám poprípade aj nejaké foto.
  6. roxbury7

    Stratí výkon

    Chlapci mám podobný problém ako vy. Diagnostika ukázala takéto niečo . viď. foto. Na pal. PC vyskakuje hláška chyba systému znižovania škodlivín. Auto ťahá normálne. Hláška chyba systému... zmizne po každom 3 naštartovaní.(resetne sa ) Objaví sa vždy keď idem na neutráli a motor ide na voľnobeh. V priebehu týždňa 22. - 26. 8. 2017 auto veziem do servisu a turbo pojde asi dole. Napíšem ako som dopadol.
  7. Tiež by som poprosil návod na demontáž turba - P 407,2,0 hdi, 100kw, r.v. 2005. Ďakujem
  8. Ano ked ju vymením a našatrujem zas ju vypáli.
  9. Sewaste. Mám nasledovný problém. Auto Citroen Jumper, r.v. 2005, 2,8 Hdi, 94kw. Po naštartovaní sa objaví červená kontrolka motora a bliká 10s kontrolka žhavenia. Na diagnostike vyhodilo tieto závady. Vypaluje jednu poistku. Ak zistím číslo pridám.Auto beží normálne aj ide do otáčok len svieti červená kontrolka motora. Ak by niekto vedel aspon trochu poradit budem vďačný.
  10. Takto nejak to vyzerá rozobraté.
  11. Ahoj. Môže to byť aj zahrdzavený stierač. Ten je na oske a keď sa tam dostane voda, poprípade soľ tak to pekne skoroduje a vytvorí sa tam taký film a stierač zostane zaseknutý. Riešil som to nedávno. Pridám aj nejaké foro.
  12. roxbury7

    2.0 hdi neroztoci starter

    Tak ..problém vyriešený Bol to štartér. Nemal som moc času aby som napísal. Prikladám aj foto štartéra... uhlíky boli na prach. Sa čudujem že to ešte štartovalo. Štartér zrepasovaný , vyčistený a slúži ďalej. Hneď som dal aj vymeniť olej v prevodovke... neskutočná zmena... Rýchlosti išli radiť dosť ťažko...po výmene.. neporovnateľné. Olej čierny ako keby bol prepálený. Mám manuálnu prevodovku.
×
×
  • Vytvořit...