Přejít na obsah

LOTO

Uživatel
  • Počet příspěvků

    64
  • Registrace

LOTO's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. LOTO

    Cvakání v 1.8 16V

    Tak to opravdu není nahoře,ale dole.Už to dělá prakticky pořád v jakém koly režimu motoru a čím dál víc.Bude to asi šála na klice,tak nevím co stim budu dělat,jestli se mi to vyplatí opravovat,nebo to kuchnout na díly.
  2. LOTO

    Cvakání v 1.8 16V

    Ty mi dáváš,už ani sám nevím kdy to dělá ,ráno to vypozoruju až pojedu do práce,nebo to natočím a nák to sem hodím.
  3. LOTO

    Cvakání v 1.8 16V

    Jo a jezdí to 5 let na LPG.
  4. LOTO

    Cvakání v 1.8 16V

    No ne asi tak docela při ubrání,ale nedělá to pořád.Při ustálené jízdě to třeba není skoro slyšet,při přeřazování a sundání nohy s plynu to na okamžik zarachotí,v uplném volnoběhu to nedělá vubec,po přidání to zase udělá a pak to zmizí.Myslím že je to slyšet ze shora,ale muže se to přenášet.Pokud to budou hydra,poznám to po sundáni víka?
  5. Čau chlapi,tak na mě došlo.Z ničeho nic mi začalo cvakat v hlavě v 306 1.8 16V bez předchozího varování.Pravděpodobně hydroštely,dělá to hlavně při ubrání plynu,když to jde z tahu do volnoběhu.Olej tam je na horní hranici,tak nevím co se mu nelíbilo,má to jen 140 000.Je pravda,že jsem ho nešetříl,když ono to tak pěkně jelo i v tom kombíku . Co s tim,budou to hydra,nebo to muže dělat ještě něco jiného? Dík Honza
  6. LOTO

    Spínací skřínka

    v čem je ten mechanizmus co vrací klíček v tom kovovém co je fabka,nebo v tom plastu co jsou dráty,
  7. Mám problém se spínačkou,nevrací se klíček z poslední polohy.Potřebuji sehnat jinou,ale má to imobilizér v tom plastovém kroužku,bude to fungovat,když seženu jinou spínačku s klíčem?
  8. Ahoj,prosím Vás nevíte někdo zda se dá sehnat ta okrasná lišta co je na náraznikách a lištách dveří u 106 rv 99,myslím tu 10mm lištu co probíhá kolem auta? Dík Honza
  9. Muže mi někdo poradit jak na tom je motor a automat v 807 2.0 HDi rv 2003?Nevím jak moc se dá věřit automatu u Peugeota. Dík Honza
  10. LOTO

    Jaký motor do 806?

    Tak asi pudu do Espace
  11. LOTO

    Jaký motor do 806?

    Tak dík za radu i taková je dobrá.Ale myslim že nemáš pravdu,jen na Sautu máš asi 5 kousku a rozhodně nevypadaj jako vraky.Na jedno sem volal a je to dotažený z D s plnou servisní historii .
  12. Zdravím všechny příznivce této značky a zároven prosím o radu a pomoc.Chci si koupit 806 tak rok kolem 97 no prostě do 35000.Ale nevím jaký motor je v tomhle autě nejlepší držák,nerad bych hned řešil vážné problémy.Kuli spotřebě bych asi chtěl naftu ale někde jsem čet,že zrovna nafta není moc dobrá,tak se chci poradit co a jak.Další dotaz je zda mají všechny 806 otočné přední sedačky a sklopné ty prostřední jako stul,to se mi moc líbilo u kámošovy 806,nebo to je podle výbavy?Co u těchto aut nejvíc odchází a na co si dát hlavně pozor při koupi?Kolik maj kg na tažném? Já vím je to hodně dotazu najednou,ale opravdu ho chci a dost na to spěchám. Dík moc za radu a pomoc Honza
  13. LOTO

    Vstřikováni 106

    Já se stim se.. už neskutečně dlouho,ale pořád to nejede.Když mu stříknu na klapku benal tak normálně chytá .Doted mi to nedávalo benzín, teda vstřik ho nepustil,čerpadlo dává dost lítá to z hadičky jak sv....Ted jsem vyndal pružinu co je nad membránou a teprve ted se dostal benzín k jehle a konečně to nákej benzín na klapku rosí,ale stejně to nechytá.To sem měl ale přehozenej přívod paliva,ted jak píšeš tak sem ten přívod dal na tu šipku které sem si před ti nevšim,ale stejně nic.Má ta pružina na té membráně vubec být???Zkoušel jsem měnit i ŘJ ale prd platný.Nemáte náhodou někdo fotku toho jednobodu zvrchu samozřejme bez krytu sání?
  14. Čau chlapi potřebuju poradit,mam na 106 rv92 1.1 jednobodové vstřikování a ted si za boha nemužu vspomenout kam patří hadička od přívodu paliva,jestli na náustek blíž k chladičí ,nebo k čelnímu sklu.Měnil jsem těsněni pod hlavou tak jsem to měl rozebraný a ted mi to nechce chodit.
  15. LOTO

    Dusí se 106

    Tak sem hledal tu diagnostiku na 106 ale bohužel sem nic nenašel,asi nevim co tam napsat.Po nastartováni ta oranžová kontrolka se simbolem motoru zasne.
×
×
  • Vytvořit...