Přejít na obsah

Ondrys

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 405
  • Rok výroby
    1993

Kontakty

  • ICQ
    430103844

Profilové informace

  • Město
    Chrudim
  • Stát
    Česká republika

Ondrys's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ondrys

    Peugeot 405 GLi

    no to máš pravdu všude sami vraky a ty jsi taky ten vrak koupil.....za ukrutny prachy vid.
  2. Ondrys

    Peugeot 405 GLi

    když jsme tam bili tak jsem ti říkal at to nebereš a nedržel jsem klapačku řekl jsem ti svuj nazor ale bylo me to celkem jinak fuk.Hold jsi uplně blbej a to nikde nesrovnaš.
  3. Ondrys

    vas nazor naPeugeot 405 1,6Gri

    máš tam u toho leveho světla, plošnou desku nebo dratky?A zda to máš uchyceny Vago - svorkou, nebo normalní ještě pežotackou svorkou? že jsi to měl venku nebo se pletu?
  4. Ondrys

    vas nazor naPeugeot 405 1,6Gri

    nakonec budeš mít asi pravdu každy auto za to nemuže, a nemuže za to ani další majitel, jak ho koupil, i když se to dalo kapku okecat nemyslíš, jinak sry za tamto jsem ve stresu a dělam tedka strašny chyby a všude,takže pokud budeš chtít něco z noveho modelu ti bude pasovat na tvoje, tak přijed a dame to do kupy.
  5. Ondrys

    vas nazor naPeugeot 405 1,6Gri

    Je to diskose, a ty moc dobře víš, že jsi napsal co si myslíme o tvem autě a dalších gri, tak jsem odpověděl, a ty se za to zlobíš, teda se zlobíš vlastně za to co jsi koupil, sam moc dobře víš že jsem jen napsal že ostatní auta zkrz to tvoje jsou kastlí hezky,ale u tveho auta jsi docela prohloupil,vem si to že auto v krasnem stavu se da koupit i za 20 ty jsi ho koupil za 30 i s opravama,njn člověk se učí chybama.A to co jsem napsal jsem myslel vážně. ale tleskam ti aby ti sloužila a ne aby se ti rozpadla.Vždyt toho tolik není na tu opravu.
  6. Ondrys

    vas nazor naPeugeot 405 1,6Gri

    No sice se mi nelibi to že to auto Ondro máš dobyte jak víš co,měl by jsi opravit všechny ty zrezlé časti co tam máš,a ty nosniky.Konečně máš brzdy, protože když jsi mi řikal že frajeři jezděj bez brzd a pak jsi to chtěl prodat mi sestřence bez brzd, a doplatil jsi na to sam,stejně jsi je musel nechat vyměnit.Ale jsem rad jak za okolni řidiče tak i za tebe.Konečně jsi něco pro to auto udělal, je jen škoda že to tedka chceš prodat za 25 000 jak každymu říkáš, ale divim se tady ho chvalíš a za rohem říkaš kapku něco jineho.I když ti povím,asi byla chyba, vyměnit to za tu krasnou 309.Jen muj nazor....jinak vlastním 2x405,406hdi a řeknu jen super auta nic víc nedodam.
  7. Ondrys

    Peugeot 405 GLi

    Algol Moc krasna 405 chvalím ti ji
  8. Ondrys

    Peugeot 405 GLi

    Jen že pro auto jsme spolu byli v Kladrubech a nezapomínej že to máš schnili na srajdu - protože jsi prohloupil a neměl jsi to brat Ondro,víš že byli daleko lepší auta za stejnou cenu,víš přece o tom, jen se nam tam už nechtělo,ale měly jsme tam zajet,měl by jsi lepší a neprodaval by jsi ji tedka.
  9. Petře tak se stav pro mě, já ani nevím kde ten sraz je?
  10. ahoj taky mám 106 a jsem sní nad míru spokojenej:D
  11. Ondrys

    Peugeot 405 Break 1.9 GRDT

    souhlasim s tebou pavle, proč u td zvyšovat vykon když TD jezdí hlavně usporně.Ale raději bych HDi:)
  12. taky děkuju moc pěkne fotky povedli se.
  13. ahoj radku tak kuk, je to natočeny jen tedka nevim jak to stahnout, je to videokamera a ne dvd kamera. tak mam problem.
  14. jsem moc rád že jsem se zučastnil vašeho srazu, a budu se těšit na další sraz, i když ten oryentak jsme na konec vzdali,ale jinak medvede dekuju za pozvani i vsem ostatnim,i kdyz jsem prijel jenom se 106.Ale i to je peugeot - i když vemete že jsem tam byl jedinej se 106.
  15. ahoj lidi mám novou posadku ---- já a dan
×
×
  • Vytvořit...