Přejít na obsah

kapa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    135
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Město
    Třebíč
  • Stát
    Česká republika

kapa's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. kapa

    chcipani a koureni 1.9 TD

    Velké díky, tak to vyčištění už by teď nemělo být moc těžké (doufám).
  2. kapa

    chcipani a koureni 1.9 TD

    Ahoj, mám zřejmě podobný problém, vypadá to na přicpané sítko v nádrži.Balónek (ruční pumpička) je smáčklá podtlakem a motor cuká a nejde do otáček, po vyřazení zhasne. Po chvíli jde nastartovat a chvíli jede v poho. Jak se dá dostat k sítku do nádrže? Jde to bez demontu nádrže z auta (306 TD)?
  3. Ahoj, dávám sem dotaz na zkušené a pomoc o radu za kolegu. Má P406 s 1,8i 81kw R.v.98. motor LFY. Po přejetí žel. přejezdu mu \"zvadl\" motor, po vyřazení padne na volnoběh. Při přidávání pomalu jde vytočit ma 2000ot.-2700ot. a pak zase padne na volnoběh. Pokud ho podrží plynem, motor chcípne( udusí se). Jízda je tedy \"nemožná\". Po dalším startu pořád stejné. Na diag. nic není. Nevěděl by někdo na co se podívat nebo co by to mohlo být? Za každou radu dík.
  4. A co EGR ventil - zavírá ? Něco podobné jsem měl na Fiestě - EGR otevřený stále a na malý plyn to jelo docela dobře, ale v kopci po přidání kouřová clona za mnou a kopečky jsem jezdil na jedničku. Po ubrání plynu v kopci kouř poklesl a i výkon se mírně zvedl( byla to citovka ).
  5. To pod tím kusem kovu je elektromagnet od immobilizéru. Takže s tím odstraňováním toho kovu raději opatrně, ať jezdíte i potom .
  6. Už jsem to opravil(),obě auta R+F - otvory jsou menší , tak nechat zvětšit. [upravil dne 22/12/08 kapa]
  7. Pokud se nepletu ,tak Peugeot - 65,1 mm , Ford - 63,8 mm. Takže z Renaulta a z Forda nechat zvětšit středový otvor. [upravil dne 22/12/08 kapa]
  8. kapa

    problém 306

    Otázka je taky jak dlouhé trasy jezdíš ,pokud se motor stihne sotva ohřát -tak je to normální .Pokud je to i po delší trase (aspoň 15-20 km) tak už by to problém mohl být.
  9. kapa

    Zadní náprava 306 Combi

    Protáhni pomyslnou osu kolem (vertikálně) a vznikne Ti / - \\ a máš to zmiňované \"A\" , pokud budeš mít I-I ,tak jsi na tom docela dobře.
  10. kapa

    Zadní náprava 306 Combi

    Pokud je náprava O.K. tak je možno si připomoci montáží \"zátěžových pružin\" a zadek se zvedne o kousek a i tuhost nápravy se zvýší. Mám a můžu jen doporučit , cena okolo 4000 Kč (od TZ-servis ). Montáž doma asi do 1 hodiny klidné práce. Zkus pohledat jsou tu už témata (servis, modely 306...) Mezera kola a blatníku bez zátěže viz obr.
  11. kapa

    Výměna hlavy na P306 TD

    Zkontroluj EGR ventil, na Fiestě mi zůstával otevřený a do kopců jsem jezdil na 2 a oblaky za mnou . Pokud jsem trochu ubral tak se kouření snížilo a i akcelerace se zlepšila . Po zprovoznění (začal zavírat) jízda bez problémů a kouře.
  12. kapa

    Rádijko do 306

    Mám v současné době v autě radio Panasonic RX-300, před rokem při koupi stálo lehce přes ty 3 000. Zatím jsem s ním spokojen a má vše z tebou požadovaných věcí.
  13. Zatím jen dvakrát - jednou M.P. v Mor.Budějovicích za parkování chtěli 50Kč (1997) a jednou u koupaliště v Třebíči botička od M.P. za 200Kč . Na silnici zatím čisté skóre.
×
×
  • Vytvořit...