Přejít na obsah

Partner

Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

O uživateli Partner

  • Datum narození 22.1.1974

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Partner's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahoj kamarádi s těžkým srdcem se s vámi loučím protože po nehodě náš Partner byl určen k likvydaci . Tak jsem chtěl nabídnout jestli někdo nemá zájem o roletku do kufru1000kč a textilní síť (přepážka) 1000kč . Kontakt dodo36@seznam.cz Praha tel 724136185 A ještě zimní pneu Nokian na discích R15 vyvážené komplet 7000kč pneu 90% Pneu 195/60R15 Omlouvám se že jsem to nacpal sem a zároveň se tu s vámi loučím.
  2. Pokud je to na tom Hdi co máš v popisce , tak to bude řemenice na klice.
  3. Partner

    2,0 HDI

    Tak promiňte ,ale Hdi mají konkrétně na této řemenici vuli snad všechny troufám si říci že nějaké ty rozvody jsem udělal a vule byla všude . Jo a tu velkou řemenici vem do ruky a bouchni do ní gumovým kladívkem , pokud zazvoní je v p..... ,tak ji vyměň umí to super paseku ve 130 km/h si udělá opravdu místo na odchod z motorového prostoru fakt rychle ..
  4. Jo myslíš utrženou gumu na Madle??? pokud ano tak co za opravu nějak budu muset zainprovizovat a pak ti to asi pošlu
  5. Partner

    Kmitání volantu

    No kouknul bych pod kotouče jestli máš čisto na dosedací ploše mezi nábojem a kotoučem . Jinak supe pííííč..... stáčet kotouče kotouč má nějaké minimum a pokud jsi pod ním tak buh s tebou ,,,, s prachama taky zápasím ,ale tohle je pro mne dost velká zoufalost to se dělalo na 120kách stáčet kotouče . Hodně štěstí.
  6. Partner

    zvuk 1.4 hdi

    Chceš zvuk ???? Tak vykuchej katalyzátor a středovej díl . Jen upozornuji má to vliv na životnost turba.
  7. Partner

    spolahlivý servis

    Co všecho potřebuješ udělat a zkontrolovat ???? Jsme na druhé straně prahy .. Pod Cukrákem (Strakonická)
  8. Pokud je to jako na octavii tak jedině odvrtat .
  9. Tak kámo o výkendu to budu řešit zatím mi bylo řečeno kamarádem že to vypadá na vývěvu ,zkusím to pořešit a dám vědět.
  10. No nebudu tu dělat machry ,ale skoušely jste nekdy žhavičky v autě?????? Já jo a u několika vozů ruzných značek a po zhasnutí to ješte asi 10vteřin žhaví tak nevím co se vám nelíbí na tom že čekal po zhasnutí kontrolky Octavia II žhaví ještě 15vteřin.
  11. to znám a jsem bez výsledku (vstřiky nic, hydroštely nic, žhavení nic , čidlo tlaku v railu nic ) tak právě čekám s čím vyrukuješ ty . definice chodu motoru je (pumpa na sračky) [upravil dne 2.3.2010 Partner]
  12. [upravil dne 17.2.2010 Partner]
  13. Partner

    servis v 60000 1.6 Hdi 92

    No filtr paliva si myslím že je jen vložka ,Olej 5w40 ,ale osobně bych navštívyl v tvém okolí prodejnu autobenex a ochotně ti poradí i s olejem filtry atd. Pokud to budeš dělat sám cenovka cca 2500kč . Pokud ti s tím jezdí paní nech ještě zkontrolovat bod varu brzdové kapaliny.
  14. Partner

    Peu406 2.0HDi -poradíte?

    Špatnej tlak v liště ti signalizuje proto že ti protékjí vstřiky a tlak není kostantní řešil jsem ten samý problem a špatná investice dočidla tlaku nafty. Ve finále výměna všech vstřiků a je po problemech . Jen se zeptám nemáš náhodou vstřiky Siemens??? Pokud ano tak upřímnou soustrast 1ks nový 11800kč
  15. Partner

    sedacka

    bohužel prohodit nejdou jen si sežeň nějakýho šikovnýho čalouníka ať ji opraví , jestli to dobře chápu tak klasika propadl se ti molitan v sedáku.
×
×
  • Vytvořit...