Přejít na obsah

Leos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    260
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Hradec Králové
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Leos's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. Může mít najeto cca 100-120 000 km, ale není to originál, je to nějaká polská replika. Vynulované to po výměně bylo.
  2. FAP mám v autě už třetí a nikdy podobná hláška nepřišla? Jsi si jistý že to je zaplněným FAP?
  3. Ahoj všichni, prosím o radu. Rozsvítila se mi kontrolka poruchy motoru a v diagnostice je nesmazatelná hláška: Systém aditivování Příliš velké množství aditiva. Nevíte někdo v čem je problém? Díky Leoš
  4. Leos

    Termostat - selenoid 1338E1

    Tak jsem nakonec zapojil 2x10 ohmů/20W sériově a už jen slabě hřeje. Přidělal jsem ho páskou k držáku pod kabel a STK prošel. Nicméně se po nějaké době chybová hlaška stejně vypíše. Možná to je jen vůle v konektoru při přejetí nerovnosti. Jinak při normálním provozu to mám odpojené.
  5. Ahoj, mám problém s konektorem u relé žhavení(598140), v konektoru je vyhřátý jeden kontakt a kolem něj je i natavený plast. Nevíte někdo, zda se dá koupit nový konektor? V Service Boxu se mi ho nedaří najít, pouze celý kabelový svazek. Předem děkuji za rady na opravu.
  6. Leos

    Termostat - selenoid 1338E1

    Na selenoidu jsem naměřil 10 ohmů, ale už nebyl v pořádku tak nevím.
  7. Leos

    Termostat - selenoid 1338E1

    Tak jsem vyzkoušel i 20W 10 ohmů odpor a rozpálil se také pěkně.
  8. Leos

    Termostat - selenoid 1338E1

    Barva je do 200 stupňů, tak snad chvilku vydrží. Odpor měl 10 ohmů, jako původní cívka, ale jen 10W, chtělo to alespoň 20W. Divím se, že to bere tu 5W žárovku.
  9. Leos

    Termostat - selenoid 1338E1

    Mám diagnostiku a s 5W žárovkou mi chybu nehlásí, ještě mi vyskakovala hláška ohledně žhavení, ale stačilo prostřílnout WDečkem konektor žhavícího relé, byl tam jeden kontakt trochu vyhřátý a diagnostika načetla bez závad.
  10. Leos

    Termostat - selenoid 1338E1

    Tak jsem napojil 5W žárovku a zastříkal ji barvou, ještě trošku prosvítá ale snad to klapne. Odpor fungoval taky, ale měl jsem jen 10W a ten se hodně hřál. Díky za rady:-)
  11. Ahoj, prosím o tutéž radu ale u P307 HDI RHR, nevíte kde je relé žhavení? Předem díky.
  12. Leos

    Termostat - selenoid 1338E1

    O té náhradě od Peugeotu vím, ale neřeší můj problém. Nemám problém s teplotou, jen s tou hláškou. Ještě mě napadlo nahradit cívku odporem, ale nechce se mi uskřípnout konektor.
  13. Ahoj všichni, nemáte někdo zkušenost s termostatem u motoru 2HDI 100 kW(RHR). Mám starší provedení u P307, které se už nedá objednat. Termostat funguje, ale pomocný selenoid píše poruchovou hlášku motoru s kterou mají problém na STK . "Trvalá závada. Obvod elektromagnetického ventilu ovládání ventilu bypass chladícího okruhu. Zkrat mezi dvěma vodiči nebo zkrat na plus". V servisu mi vyměnili chladící kapalinu a dali mi tam červenou a od té doby mi to píše tuto hlášku. Zkusil jsem selenoid rozebrat, ale daleko jsem se nedostal. Cívka je zalitá v plastu a přes ovládací kolíček vyteklo trochu chladící kapaliny. Předem díky.
  14. Leos

    Diagnostika lexia

    Ahoj, dával jsem na stránce 155 odkaz na levnější a 100% funkční. Stačí trochu číst.
  15. Leos

    Diagnostika lexia

    Není zač, peugeoťáci si musí přeci pomáhat
×
×
  • Vytvořit...