Přejít na obsah

PEUGEOTIK307

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 307
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 208
  • Rok výroby
    2014

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Trenčín
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

PEUGEOTIK307's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

2

Popularita

  1. V Peugeote mi dali nformáciu, že oni daný kus vymieňajú za nový (neopravujú). Mám dohodnuté kontrolu cez diagnostiku. Potom napíšem čo sa zistilo. Momentálne ma to až tak nezaujíma, lebo som dal auto dcére a tej to nevadí. Ohľadom elektroniky Peugeot - je to veľká neznáma. Nechápem, že sa nepoučili z P307.
  2. Toto nemám nainštalované na aute.
  3. Ďakujem za radu, ale nepomohlo. 2-3x to funguje a potom zase ten istý problém. Máte ešte niekto nejaké nápady?
  4. Čaute, začalo mi blbnúť automatické zatváranie okna. Okno zatvorím na 10x, nefunguje automatické zatváranie okna. Dokonca niekedy nejde ani otvoriť okno. Finta z P307 funguje iba čiastočne. Pri zatvorenom okne podržím zaťahovanie okien niekoľko sekúnd. Potom mi to občas začne fungovať automatické zaťahovanie okna. Ale po chvíli to opäť nefunguje. Čo s tým?
  5. Čaute, zistil som, že mám zlomenú hadičku ostrekovača zadného skla. Nechcel som rozoberať tie gumy, aby som tam niečo nepoškodil. Dá sa to nadpojiť alebo len celé vymeniť? Ďakujem za rady.
  6. To vyzerá ako po 10 rokoch a 200 000km.
  7. V kolese nie je žiadny senzor. Môžu sa kúpiť klasické disky.
  8. Čo to znamená???
  9. Poteší ak pošleš rozpis prác. Ďakujem.
  10. NordGlass je namontovaný. Môže byť. Netreba sa báť najlacnejšieho variantu.
  11. Pôjdem na 2. servisnú prehliadku. Auto má nabehaných 12 000km. Vie mi tu niekto napísať úkony a potrebný materiál? Treba meniť aj brzdovú kvapalinu. Zvažujem či si dokúpiť predĺženú záruku OptiWay. Má niekto skúsenosti s touto predĺženou zárukou?
  12. Na P307 nemám havarijnú poistku a ani pripoistenie predného skla. Na ostatné mám havarijné poistenia. Za ten zelený nádych chcú cca 100€ naviac. Tak dám asi ten najzákladnejší model.
  13. Čaute, mne sa podarilo puknúť čelné sklo a potrebujem ho dať vymeniť (auto extra často nepoužívam). Potrebujem poradiť. Stačí tam najlacnejšie sklo NordGlass z Poľska? Pôvodne tam bolo nejaké špeciálne solárne (z takým zeleným nádychom). Ponúkli mi nesolárne za 75,-€. Môže byť? Alebo je to veľký rozdiel?
×
×
  • Vytvořit...