Přejít na obsah

drobino

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

O uživateli drobino

  • Datum narození 25.4.1986

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206+
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Hranice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

666 zobrazení profilu

drobino's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. drobino

    peugeot 206 sw nestartuje

    Tak benzin vypusten a dan novy ale auto nestartovalo. Jeste nas napadl preskoceny zub na rozvodech. No nic auto slo do servisu vic uz sam nezvladnu.
  2. drobino

    peugeot 206 sw nestartuje

    Nelze vyloucit ani potvrdit ovsem nemyslim si ani jedno ani druhe ale asi ji zkusim vypustit a natankovat novy benzin.
  3. drobino

    peugeot 206 sw nestartuje

    Takze novy poznatek dnes jsem vytahl svicky a hazi vsechny peknou jiskru. Na chvilku se mi to podarilo nastartovat a s pridanim plynu to trochu vytocit ale pak to zase zdechlo. Behem toho sel z vyfuku uplne bily dym a pekne to zasmrdelo takze mam podezreni na praskle tesneni pod hlavou. Jeste auto se pokazilo po tom co jsem natankoval.myslite ze by to mohl byt i spatny benzin?
  4. Ahojte vespolek, přestal mi startovat můj peugeot 206 1.6 16v r.v. 03. Diagnostika mi ukazuje chyby P0105, P0141, P0135. 135 a 141 jsou lambdy jestli se nepletu ty jsem vypojil abych zjistil jestli není chyba v nich. P0105 je patrně malí tlak paliva proto jsem zkoušel zda pracuje palivové čerpadlo. Palivo protéká je možné že by byl tlak tak malí že by auto nenastartovalo? Je pravda že motor sem tam zaškytá a pak zdechne. Popřípadě mi prosím poraďte na co bych se měl ještě kouknout. Děkuji.
  5. Takže děkuji, jsem idiot že jsem nezkontroloval žárovky hned a myslel rovnou na nejhorší. Samozřejmě byly obě vadné a světla už svítí. Vůbec by mne nenapadlo že odejdou obě najednou a ještě k tomu když jsem je poměrně nedávno měnil a vpodstatě nepoužil. No jo člověk se pořád učí
  6. Pravda je ze jsem je nezkontroloval protoze nesviti dalkove. Tohle auto jezdi jen po meste a to ze mi nesviti dalkove jsem zjistil tak ze jsem dal do opravy moje auto a jel jsem s nim v noci. Jinak bych to zjistil mozna az pred technickou. Zarovky jsou pomerne nove sam jsem obe menil(coz nemusi nic znamenat ale spis by zhoreli potkavacky) Ale mas pravdu zkontrolovat zarovky je to nejmensi hned na to vlitnu.
  7. Zdravím vespolek, Rád bych se zeptal zkušenějších na opravu BSI/BSM, konkrétně při zapnutí dálkových světel mám pouze tmu. Potkávačky jdou normálně. Páčka je v pořádku jelikož kontrolka dálkových se rozsvítí. Takže jsem si skoro jist že je problém v relátku. Můj dotaz tedy zní je relátko v bsm u motoru nebo v bsi pod volantem? A další věc, neměnil už jej někdo rád bych věděl které to je. Nejspíš jej dokážu najít, ale byl bych rád kdybych měl informaci od někoho kdo už to dělal. Zatím jsem se díval jen na bsm vedle baterky siemens B3. Zatím sbírám informace jelikož druhé auto mám teď na opravě toto můsí být zatím pojízdné. Předem mockrát děkuji za informace. ps.: Pokud budete chtít nějaké bližší info popřípadě fotky stačí říct.
  8. drobino

    Zracátko 206

    Tak jsem sundal sklo ale do toho mechanismu nevidím. Abych ho rozdělal musím vydělat ty tří lanka pro ovládání a na to tady nemám teď nástroje jestli to stihnu mrknu na to zítra. ale vzhledem k tomu že s tím zrcátkem bezproblemu pohnu tak myslím že je to už vyšmatlané. pokud to je tím mechanismem asi se nedá sehnat nový jen celé zrcátko co?
  9. drobino

    Zracátko 206

    Ještě to upřesním otáčí se mi jen sklo ne celé zrcátko(zrcátko je manuální).Ty šroubky jsem zkontroloval a jsou dotažené ale ty mají asi vliv na sklápění zrcátka při parkování ne?
  10. Zdravím, mám problém s vnějším levým zrcátkem. Neustále se mi otáčí směrem od vozidla, takže po chvilce jízdy v něm nic nevidím. Jde nějak nastavit tuhost kloubu nebo něco podobného aby se samo nepohybovalo? Děkuji za rady
×
×
  • Vytvořit...