Přejít na obsah

pepo385

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

O uživateli pepo385

  • Datum narození 7.6.1963

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2014

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Titul
    Ing.
  • Město
    Gánovce
  • Stát
    Slovenská republika
  • Nálada
    Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie ...

pepo385's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. pepo385

    Tažné zařízení

    Neviem o akom GT konkrétne píšeš, ja som dával montovať ťažné na 508 GT 2017 a vo firme Autocar mali dva modely. Mám neviditeľné vertikálne bajonetové od firmy Auto-Hak. Sú to poliaci a neverím, že sa u vás nedajú zohnať.
  2. Pôvodne som si myslel, že mi niečo klepká v zadných sedadlách, kovové klepkanie. No a nakoniec to boli tebou uvedené tyčky zadného stabilizátora, ktoré mali vybité kĺby a po výmene je vzadu ticho.
  3. Daj si skontrolovať stabilizátor na zadnej náprave. Jeho uvoľnené tyčky vydávajú divné klepotavé zvuky. Mne ich menili minulý týždeň a auto stíchlo.
  4. pepo385

    Zapojení kamery

    Zdravím, konečne som sa dokopal k nahodeniu 119-ky, ktorú som kúpil ešte niekedy v januári. Šťavu som chcel brať od poistiek pod prístrojovkou, aby menič sa zbytočne nepražil pod strechou, kábel som vpohode pretiahol popod čalúnenie a cez ľavý stĺpik. &ale keď som videl utopenú poistkovú skrinku pod prístrojovkou a krížom cez ňu ešte spleť káblov ... To som fakt ešte v žiadnom aute nevidel, veď tu je problém vymeniť poistku, nie to ešte sa na ňu napojiť! Takže som rozobral aj stredový panel a šťavu zobral od zapaľovača. Šlape to bez problémov, neruší navigáciu ako "vraj" robí 118-ka. A pre tých, ktorí majú 119, je už k dispozícii nový firmwarwe 2.04, ktorý má už aj české menu. A ďakujem autorovi vlákna za inšpiráciu. http://www.isix.cz/user/documents/upload/viofo/FWBA119.zip
  5. pepo385

    Zapojení kamery

    Zdravím a mám otázku. Prečo si nešiel do novšej 119? Pýtam sa preto, lebo uvažujem nad podobným riešením a rozhodujem sa medzi staršou 118 a novšou 119 a dávam si dokopy plusy a mínusy.
  6. Ja našťastie štart-stop v aute nemám, ale v bývalej Audine som ho mal a riadne mi liezol na nervy. Tak som hľadal, až som sa dostal k informácii, že cez diagnostiku je ho možné preprogramovať. Stačilo zmeniť jednu číslicu v jednom kanáli, potvrdiť zmenu a štart-stop zmenil logiku. Vypínačom sa nevypínal ale naopak zapínal. Takže bol naďalej funkčný, ale po naštartovaní auta bol vypnutý a zapínal sa až stlačením tlačidla. Ako u normálnych ľudí ...
  7. pepo385

    Denne svetla/parkovacie

    S poslednou vetou nesúhlasím, na Slovensku zákon o prevádzke na pozemných komunikáciách túto kombináciu nezakazuje, viď citácia. "Požiadavka, aby súčasne s dennými prevádzkovými svietidlami nemohli alebo naopak museli svietiť obrysové svietidlá a osvetlenie zadnej tabuľky s evidenčným číslom, nie je celkom jednoznačná. V rôznych obdobiach boli pri schvaľovaní vozidiel rôzne požiadavky na vzájomnú kombináciu svietenia týchto svietidiel. Pri technických kontrolách sa preto akceptujú oba spôsoby zapojenia denných prevádzkových svietidiel." Určite aj 508 umožňuje takéto osvetlenie, pretože v Európe sú krajiny, ktoré vyžadujú pri dennom svietení aj zadné obrysovky a autá pre tieto krajiny určite nemajú iný software. Druhým riešením pre mňa by bolo, aby sa stretávačky zapínali skôr. Ale 508 takou vymoženosťou "vraj" nedisponuje. Alebo ma v servise zavádzajú?
  8. pepo385

    WIP Nav Plus

    Dík, zavolám tam a trochu ich vyspovedám, nech tam nemerám cestu nadarmo.
  9. pepo385

    Denne svetla/parkovacie

    Zdravím, dal som si v servise upraviť denné svietenie tak, aby mi okrem predných led svietili aj zadné svetlá. Xenony sa totiž rozsvecujú dosť neskoro a teraz v zime, keď je šero alebo mierne hmly by mi to stačilo. Ale odpoveď servisu bola, že sa to nedá, lebo pri takomto nastavení vraj sa významne zníži intenzita predných led a zelení mužíci "vraj s tým majú problém. Doteraz som používal inú značku, kde nebol problém cez diagnostiku nastaviť, zapnúť, vypnúť čokoľvek. Ale v Peugeote je problém mám pocit že akákoľvek požiadavka. Je to vlastnosť auta alebo autoservisu v Poprade ?
  10. pepo385

    WIP Nav Plus

    Zdravím, používam 508 r.v. 2014 a natiahol som si tam novú verziu software a chcem povoliť češtinu v navi, ale v Poprade v ofiko servise to nevedia urobiť. Riešia to od augusta a stále sa len vyhovárajú, čo všetko sa nedá ... Kde najbližšie k Popradu s tým nemajú problém?
×
×
  • Vytvořit...