Přejít na obsah

jiriczek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    382
  • Registrace

1 Sledující

O uživateli jiriczek

  • Datum narození 14.10.1996

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2015

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Liberec
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

2 636 zobrazení profilu

jiriczek's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

78

Popularita

  1. jiriczek

    Peugeot 307 kombi 2.0 hdi 66kw

    Ahoj, s 66kou vesměs žádné problem nejsou. Jediný co, tak je to línější, ale pokud s tím jsi smířený, tak je to na každém. co se týče 307, jako takový - prahy u zadnich kol bývají hodně často ko a páčka na blinkry si skáče, jak chce. A pak hodně auto od auta má vysypaný ten display uprostřed. to je tak nějak to hlavní, co mě napadá. a co se týče těch vifů a kvalitní nafty... tak do 66ky jsme naftu tankovali jen v zimě, jinak jezdila na olej.. a nikdy žádný problem, takže za mě není potřeba.
  2. jiriczek

    Jirkova 508 GT

    Jj, bude to fungovat na 99% úplně stejně. Na tý z česka jsou taky jen čínský znaky... každopádně teď jsem kupoval druhej převodník do X5ky a problem to vyřešilo taky. Takže funguje super.
  3. jiriczek

    Jirkova 508 GT

    Ahoj, promiň za prodlevu. :D https://www.levnealarmy.cz/eshop/bezpecne-cestovani/kamerove-parkovaci-systemy/parkovaci-kamery/oem-kamery-stualarm/napajeci-filtr-ke-kamere-c-cam1.html
  4. Ahoj,mám stejný problém s couvací kamerou,jako ty.Při nastartování zmizí signál.Můžeš hodit link na ten převodník?Díky.

  5. jiriczek

    Jirkova 508 GT

    EDIT: Zatáček 8 měsíčních úprav na předchozí straně. No a teď snad už jen fotky z krásný, čistý českých cest a stavu auta po ujetí 850 km v tomto počasí. + perferkní komunikace mezi auty pomocí vysílaček.
  6. jiriczek

    Jirkova 508 GT

    K rádiu jsem si objed nal i přední a couvací kameru. Dash kamera funguje po připojení na USB v pohodě a nahrává bez větších obtíží. Couvací kamera - při vypnutém motoru obraz nádherný -> po nastartovnání bez signálu. Dalo to celkem hledání, ale našel jsem převodní a teď už kamera funguje parádně.
  7. jiriczek

    Jirkova 508 GT

    Komunitou opovrhovaný, ale po mě dobrý - Android rádio (chtěl jsem kvůli navigaci carplay - účel splnilo) - FM přijem tragédie, vše ostatní naprostá paráda. USB napojeno na originální do loketky.
  8. jiriczek

    Jirkova 508 GT

    Výměna ložiska (včetně ložiska 307, kde taky umřelo... )
  9. jiriczek

    Jirkova 508 GT

    eeejjj, 300k km!
  10. jiriczek

    Jirkova 508 GT

    Koncem července jsem vyrazil za kamarády do Chorvatska na loď, kdy mě po cestě 508 trošku potrápila... Jel jsem s hoooodně načatým ložiskem (ložisko jsem načal na 1. dovolený už na Moravě, odjelo dalších 1500 km, další rána přišla u Českých Budějovic, kdy jsem se vyhýbal autu a stejné přední kolo to schytalo znovu a už začlo být slyšet při rychlostech nad 100 kph. S autem jsem otočil Brno pro sedačky a s ložiskem v žalostným stavu jsem jel do Chorvatska ). Ložisko byl poloviční problém - při papkání na benzínce a následným startu vyskočil bezdůvodný servis... Motor běžel normálně, oleje v servu taky dost, převodovka řadila krásně... No, vyjel jsem tedy dál, začlo se stmívat a já tak nějak nic neviděl - xenon KO - důvod servisu - vcelku oddych. Po návratu do ČR ložisko chroupalo nehorázným způsobem i při rychlosti chůze - auto odstaveno -> jezdím oranžovou 307 a začínám řešit ložisko.
  11. jiriczek

    Jirkova 508 GT

    Chvilka v mezičase se z 508 stav náklaďák
  12. jiriczek

    Jirkova 508 GT

    Při dovolenkování jsem na portugalským 508 klubu narazil na něco, co stoprocentně někdy musím mít!
  13. jiriczek

    Jirkova 508 GT

    No a i v době kovidový člověk musí vyrazit na dovolenou. Česko -> Slovensko -> Maďarsko -> Rakousko -> Itálie
  14. jiriczek

    Jirkova 508 GT

    GTčko dostalo péči v podobě vosku
  15. jiriczek

    Jirkova 508 GT

    Vyrazil jsem na pár audio srazů.
×
×
  • Vytvořit...