Přejít na obsah

domav

Uživatel
  • Počet příspěvků

    194
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

domav's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Myslím si, že dobrá volba. Lepčí než 307.
  2. Taky si myslím že 2,0 HDI 110 k je špatný motor, nebrat, už kvůli FAPu a serrvačníku.
  3. domav

    FAP - Regeneracia....

    nemystifikuju, špatně jsem se podíval to co jsi poslal je nádrž na naftu a pod tím je i nádržka na FAP. Ale čidlo tam je a nemystifikuju, protože jsem měnil FAP a dolívalo se aditivum a mechanik mě na to upozorňil, že už se mu stalo, že bylo čidlo přilepené a ono to nejde jinak spravit než vyměnit celou nádržku. Takže nemystifikuju.
  4. domav

    FAP - Regeneracia....

    no všek ten jsem měl na mysli, není přímo v nádržce, ale je součástí nádržky
  5. domav

    FAP - Regeneracia....

    Ano je umístěný v pozici 2 a navíc když se podívaš na nadpis, tak je tam palivová nádrž z měrkou.....nebo se mýlím:potlesk [upravil dne 29-1-09 domav]
  6. domav

    FAP - Regeneracia....

    Ale je tam čidlo hladiny...jak jinak by se asi objevovala hláška o tom, že je málo aditiva...trochu mistifikuješ.
  7. domav

    FAP - Regeneracia....

    A jak asi se měří úroveň hladiny aditiva v nádržce??? podle tebe asi nijak.... Hm zajímavé...
  8. domav

    FAP - Regeneracia....

    v předchozích příspěvcích sem se dočetl, kde ta nadobka, je, pohledovně nejde zjistit hladina?popr. kdyz dochzi aditivum, nemela by me to upozornit, ze dochazi?docetl sem se, že kdyz se to ohlasi,tak je tam cca min na 1tis km. Hůadinu aditiva v nádržce samozřejmě hlídá plovákový stavoznak a ten při minimální hladině dá echo přes diagnostiku, objeví se hláška, že je nízká hladina aditiva. Může se ale stát, že když je hladina nízká, tak se plovák stavoznaku přilepí na stěnu nádržky a kvůli tomu se musí vyměnit celá nádržka. Na toto mě upozornili v Peugeotu při výměně FAPu, naštěstí jsem měl plováz v nádržce ok. Jinak další prachy navíc.
  9. domav

    FAP - Regeneracia....

    nedělej nic, dokud to jezdí, neřeš to, pro klid duše si zajeď do servisu a nechej si zkontrolovat zdali máš dostatek aditiva, pokud je ho tam málo doporučuji dolít. Kdyby se náhodou stalo, že ti aditivum dojde úplně, může se stát, že se kontrolka stavu hladiny přilepí v plastové nádržce a bude neustále hlásit, že je málo aditivi i když se dolije. Raději to udělej, prtože nová nádržka stojí 7,000 Kč a to nestojí za to. Že jo.
  10. domav

    FAP - Regeneracia....

    Já jsem to na svém autě zjistil tak, že jsem dojel do Peugeotu a oni mi vytiskli kompletní historii servisních úkonou (pouze těch, které byly dělány v Peugeotu) a pokud byl FAP měněn v originál servisu, tak tam to bude. Ale jestli Ti můžu doporučit, tak se na to vykašli, jezdi a střádej penízky, kdyby se to náhodou vyskytlo, ať to máš z čeho zaplatit.
  11. domav

    FAP - Regeneracia....

    hm to je, ale i tak je to naho..
  12. domav

    FAP - Regeneracia....

    Interval pro výměnu je uý tvého motoru 160,000 km +-, takže za chvíli se Ti FAP ozve. Tak to je zajímavé .Já mam toto a nic o 160tis. tam neni. Jedná se o motor, který na interval 80,000 km, takže x2 je 160,000 km.
  13. domav

    FAP - Regeneracia....

    Interval pro výměnu je uý tvého motoru 160,000 km +-, takže za chvíli se Ti FAP ozve.
  14. domav

    FAP - Regeneracia....

    Ano, proplach vody funguje...na pár kilometrů. Nehledě na to, že ti tam stejně musí v servisu dolít aditivum a přenastavit BSI. Ale není nad to zaprasit karcinogenama sebe i okolí. Plně souhlasím až za několik let budou mít dotyční nějaký zdravotní problém, tak si můžou gratulovat, že ušetřili pár tisíc. [upravil dne 13-1-09 domav]
  15. domav

    FAP - Regeneracia....

    Ano měl jsem v originál Peugeotu namontovaný repasovaný FAP (byl za poloviční cenu), repase se ale provádí jinak než propláchnutím. Dělá se to u výrobce FAPů ve Francii. Mě se to ozvalo ve 158 tis. Cena za výměnu, doplnění aditiva, nastavení řídící jednotkjy byla 16,000 Kč. A ten FAP co Ti tam dali má taky interval výměny, nebo už to je ten \"doživotní\" ?? Ne není doživitní, je tam zase interval u mého motoru 80,000 km. U jiných typů motorů je tento interval jiný.
×
×
  • Vytvořit...