Přejít na obsah

Rafko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    188
  • Registrace

1 Sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Rafko's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Rafko

    2.0 HDI - závada motoru

    Nastavovali mi ho v Peugeote v BA tam ma moje auticko nechalo, tak som isiel do origo servisu. Uz som na nom nabehal 30 tis KM v poho, robi mi to tyzden cca.
  2. Rafko

    2.0 HDI - závada motoru

    No zdravim pani, a priadam sa aj do tejto temy s novou vecou. Moj levicek vystraja ako divy. Najnovsie sa mi stava, ze mi pri jazde uplne klesnu otacky, motor ma snahu bezet len na volnobeh (trva to od 5 do 10 sekund) a potom sam naskoci a ide v pohode dalej. Taktiez co som postrehol tazsie startuje ked je studeny. Viem, ze moznosti su EGR - ten mam meneny uz 2 krat novy, alebo regulator tlaku paliva, alebo snimac teploty motora. Na dia nevidim ziadnu zavadu. Citim to ze ma zase niekde necha v tejto zime, ale kedy to neviem . Poznamka: Urobi to len raz tak po cca 20tich KM od nastrtovania. Dnes to tak urobil a potom som spravil 500 KM v pohode.
  3. Rafko

    Problém ESP/ASR

    Aha jasne uz chapem, noo dobry napad dam to teda skontrolovat, ta chyba mi naskocila ked som vytocil na full volant pri otacani a teraz som si spomenul auto urobilo tak ako keby sa uhlo do strany, a na dia pise zly udaj od praveho predneho kolesa, ostatne tri su rovnake. Asi pri naraze rupol nejaky klb, alebo cap. Kua, ze ma to nenapadlo. Dik za radu.
  4. Rafko

    Chyba omedzovača rýchlosti

    Auto burane zozadu, normalne islo nastartovat po nastartovani prepnute do obmedzovaca a ziadna hlaska. Chcel som zobrat od neho aj packy no radsej som neriskoval, lebo pri jeho packach boli 2 kodove oznacenia( 2 typy) (riesim aj to ESPcko).
  5. Rafko

    Problém ESP/ASR

    Dik za radu no mne nevypisuje chybu ABS a ABSko mi funguje normalne. Som to testoval na snehu a ABS mi pumpuje do pedalu, toto je blbe.
  6. Rafko

    Problém ESP/ASR

    Zdravim, takze pisem zase, dnes som bol po packy pri skuske u predavajuceho (samozrejme presne ten typ aky mam ja) porucha naskocila zase. Takze v packach problem nebude . Poradte chlapi co dalej. Mozem to napichnut na dia a poslat popis poruchy ak mi viete pomoct, dakujem.
  7. Rafko

    Chyba omedzovača rýchlosti

    Ano su tam dva konektory, nasiel som presne taky isty pedal ako mam ja, samozrejme z buracky, odskusany bol 100% funkcny u predavajuceho. U mna po vymene prepnem obmedzovac a cca po 10 sek. porucha naskoci zase . Mam referenciu 1601 Q4 myslim hladal som dlho dlho podla Vin cisiel az som nasiel presne ten moj.
  8. Rafko

    Chyba omedzovača rýchlosti

    tie konektory som nasiel a skontroloval su v poriadku
  9. Rafko

    Chyba omedzovača rýchlosti

    No v dia pise len snimac koherence - napeti snimace zkrat na plus pol. Pripadne ak mas cas mozem ti poslat vypis poruch.
  10. Rafko

    Problém ESP/ASR

    A este poznamka: pred touto poruchou som tresol s pravou stranou, mal som tukes s inym autom odislo mi servo a neslo otocit volant tak som to do neho napalil, tak prave rozmyslam ci som nemohol nieco poskodit tym narazom.
  11. Rafko

    Problém ESP/ASR

    Bol som v Peugeote v Presove aby mi to este odobrili, mam tam znameho a vravel mi, ze to neslo skalibrovat. No neviem na dia som pozeral hodnoty ktore vyhodilo pre natocenie kolies tak tri kolesa mali rychlost 7km/hod. a prave predne malo 21 km/hod. nie je problem aj v pravom prednom snimaci napr.? ale snimac hlasi trvalu vnutornu zavadu tiez tak neviem teraz.
  12. Rafko

    Chyba omedzovača rýchlosti

    Ano normalne mi fungoval.
  13. Rafko

    Chyba omedzovača rýchlosti

    Zdravim pani, tak vcera som sa pustil do opravy poruchy obmedzovaca rychlosti, kupil som 100% funkcny pedal plynu, ale vymena nepomohla. Stale ked prepnem do polohy obmedzovaca tak mi vypise chybu. Treba este zavadu vymazat v pocitaci, ci zmizne sama? Ale poradte co dalej este moze byt, tie konektory teda? Dakujem za rady.
  14. Rafko

    Problém ESP/ASR

    Zdravim, tak mne vyskocila pred tyzdnom tato hlaska, dnes som to zdiagnostikoval a je to zrejme snimac natocenia uhlu volantu. ABS mi normalne funguje. Hlaska je snimac natoceni uhlu volantu vnitrni zavada. Pocul som ze tie snimace zvyknu odchadzat a menia sa komplet packy pod volantom, takze sa tesim. Kym najdem moj typ tak aj osediviem
  15. Rafko

    Voda v naftovém filtru

    Taktiez sa priklanam k baterke. Najprv sa mi to pri kazdom starte objavovalo a po cca mesiaci mi zdochla baterka uplne. Ale pre istotu treba pozriet ten filter
×
×
  • Vytvořit...