Přejít na obsah

zet3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2011

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Havlíčkův Brod
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

1 318 zobrazení profilu

zet3's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. zet3

    Nová 5008

    Tak robot reaguje presne tak, kdyz mas v auto-rezimu, tak padlama preradis a kdyz dal nereagujes, tak po par vterinach to veme zpet do svych rukou automat :-) kdyz das manual, tak radis sam.
  2. zet3

    Volant

    Ahoj, je to eco-kuze, mel jsem to uplne stejny. Bracha kupoval nove c4 picasso a v zaruce 2x menili volant a pak mu rekli, ze ma agresivni pot a ma ridit v rukavicich, tak na ne v servise vytahl uzivatelskou prirucku a nech mu to tam ukazou...
  3. zet3

    Clona panoramatického okna

    Zkalibruj dojezd clony, dle příručky - postup po odpojení baterky.
  4. zet3

    Aditivum FAP 508SW

    Jj, je to komplet. Hadičky s redukcí, přetoková nádobka i síťka na pověšení.
  5. zet3

    Aditivum FAP 508SW

    Ahoj, nadrzka je u nadrze zleva, pred levym zadnim kolem, zhodis kryt a uvidis ji. Ja pri plneni nadobku demontoval a naplnil jsem to na stole. Je tam aditivum Infineum F7995, 3l - zelena, pak jen diagnostikou nastavis naplneni a je to. Delal jsem to pri 170000km, po rozsviceni kontrolky. Good luck.
  6. zet3

    WIP Nav Plus

    No, když si je neumíš ani najít, tak to je asi těžko zvládneš updatovat. PS: Přečíst si pravidla fora bys snad zvládnout mohl.
  7. Dík, tak to jsem asi nepochopil to PDF. Píše se tam, že Eolys 176 se může míchat jak s Infineem, tak Powerflexem, ale nesmí se míchat Infineum s Powerflexem. Tak to mi je ten Powerflex asi k nicemu, tak se pokusím ho vyměnit za Eolys.
  8. Dík, tohle všechno samozřejmě vím, ale potřebuji vědět jestli ten Eolys 176 u mého auta už nahradili ve výrobě? A co tam teda je?
  9. Ahoj, ví někdo které aditiva plnili do 508SW 1.6 e-HDI 10/2011, po přečtení pdf-ka bych řekl, že POWERFLEX, ale mám zelenou západku. Po posledním tankování mi vyskočila hláška "Nízké množství aditiva FAP", tak jsem chtěl dolít dle OPR "POWERPLEX", no nevím co se plnilo ve výrobě? Infineum F7995, které se nesmí míchat s POWERFLEX ? Nebo Eolys 176 a v tom případě tam mohu klidně POWERPLEX doplnit. Dík za Vaše zkušenosti.
  10. zet3

    proforova 508SW

    Ahoj, ta slovenština je pěkná práce , no nejlepší je parksystém. V jakém programu jsi editoval RT6?
  11. Dík, našel jsem software 2.20, 2.21 nemůžu nikde dohledat. Myslíš, že mám raději nahrát 2.20, aktualizovat mapy a 2.86 nechat na servis společně s kalibraci a češtinou? Jde se případně vrátit zpátky z 2.86 na 2.20, když by to blblo? Jo a jak dlouho to v servisu trvá, nebo je to závisle od napojení on-line na centrálu? Dejme tomu, že bych měl cestu přes Hodonín a zastavil bych se u vás v servisu, šlo by to na počkání (cca do 1,5hod.), nebo se musím objednávat na určitý den a hodinu?
  12. Dík moc za cenné rady, o naftu mi nejde, spíše o čas, tak to asi nechám na víkend , jo ještě jsem něco četl o poruše park senzorů bez kalibrace, proto mám z toho docela vítr.
  13. Ahoj, jsem nový majitel 508 SW, mam verzi SW 2.07 a chci aktualizovat mapy a vyloučit dálnice. Mám pár dotazů: 1. Co konkrétně řeší kalibrace? Telefon v autě používám minimálně a jestli jde jenom o echo, tak bych šel do 2.86 rovnou. 2. Můžu aktualizovat software a mapu ČR během jízdy, anebo musí auto stát s nastartovaným motorem? 3. Při aktualizaci map hraje rádio, nebo se vypne a restartuje? 4. Co ovlivňuje činnost TMC v ČR, software, nebo nejnovější mapy. Dík.
×
×
  • Vytvořit...