Přejít na obsah

nazder

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

nazder's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. citrone1 - taky jsem byl na přehrání softwaru a pomohlo to. Ty jseš mechanik? Jsem četl tvoje příspěvky a dost autům asi rozumíš. Odkud jsi? Chtěl bych od tebe radu ozvi se mi prosím na e-mail do pošty. Moc děkuji
  2. citrone1- souhlasím s tebou i takhle mi to kdysi dávno vysvětlovali v servise když jsem jezdil na LPG
  3. Tak ono asi kazdy chodi do prace.....Jde o to,ze jsou mnohem lepsi veci nez kupovat hned jine.Kde mas zaruku,ze to co si koupis na vrakovisti je ok?Neni jednodusi si udelat repasi,kde mas zaruku puvodu?Nehlede na to,ze to nemusi byt turbem...atd.Uz se to tady resi v jinych sekci a pokud se nepletu tak doticny i to turbo menil.....Na novacka bych radeji vic procital prispevky...:DKazdy bohuzel nema tu moznost hned kupovat jiny kus a proto zde zada o rady... Hele a jak se prosimtě dělá třeba repase spojky - přítlačáku nebo repase váhy vzduchu ? :myslim:myslim
  4. nazder

    naftove čerpadlo

    Řešení: kup nové čerpadlo a máš po problémech. Dřív nebo později tě ta porucha může pěkně vytrestat na cestě a i prodražit celkovou opravu.
  5. nazder

    1,6 spotřeba

    no dobře a prosimtě jak se to dá spočítat kdy se vyplatí naftové auto a kdy benzínové??? Uveď prosimtě konkretní výpočet. Jak jsi přišel na 20k pro HDI a jak na něco přes 10 k u benzína?
  6. nazder

    čerpadlo

    chyba je v čerpadle vždyť si sám odpovídáš, tak kup jiné a máš po starostech:papa
  7. nazder

    Teplota vody u 406 -1,6..........

    tvůj mechanik má pravdu
  8. nazder

    2.0 HDI nestartuje

    ale co vím tak tento problém úplně stejný se objevil kamošovi kdysi na 110k oktávce. Přes půl roku to bylo v servise jelikož to měl v záruce a chybu neodstranili a pritom vyměnily všechny cidla, ŘJ motoru atd. Nakonec auto od něj odkoupily a prodali mu jinou stejnou octávku. Takže ti neporadím, třeba někde začít jestli u autoelekrtikáře zda není nějakej drat poškozenej nebo zkusit treba zajet do servisu i kdys výsledek může být nejistý. Prostě takhle bych to řešil já.
  9. nazder

    2.0 HDI nestartuje

    to máš tu slabší verzi nebo tu silnější?
  10. nazder

    kto by kupil znovu peugeot?

    mojim dalším autem už nebude Peugeot ale C:mrkitroen C6 je moc krasnej
  11. Nazdar zipiku, nechápu proč se rozčiluješ, ja svemu milačkovi dopřávám to nejlepší a proto kupuju pouze zánovní věci z bouraček ne teda úplně nové a zatím mi to pomohlo. A co se týká peněz tak chodím do prace a každý měsíc něco ušetřím a proto si to mohu dovolit. Záleží pouze jen a jen na financích i mě by se líbilo přijít na závadu hned na poprví ale bohužel to pátrání a diagnostikování se někdy pořádně prodraží, než když koupíš celý zánovní dil. To je můj názor se kterým nemusíte souhlasit:aut
  12. nazder

    Hučení převodovky

    Hele to přesně nevím kolik stojí úplně nová ale laciná zrouna není řádově 10 tky tisíc Kč. Zánovní z bouračky je o dost lacinější než úplně nová a službu taky splní.
  13. nazder

    Spotřeba oleje 1,8 16V

    Olej je dost řidkej ale zaleží na tobě. Abys pak nemusel opravovat motor:myslim
  14. nazder

    Turbo netěsní...olej teče...

    Pokud je turbo v pořádku a dobře těsní na hřídeli není žadný důvod, aby prosakoval olej. Moje HDI má naprosto suché turbo na spojích a moji 3 kámoši taky. Byli jsme společně na STK tak jsem to viděl na vlastní oči.
  15. nazder

    Hučení převodovky

    Lepsi varianta je koupit novou převodovku a zas maš na nějakej čas klid:papa
×
×
  • Vytvořit...