Přejít na obsah

JVT

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    671
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Vyhraných dnů

    8

JVT vyhrál naposled 9. říjen 2023

JVT měl nejlépe hodnocený obsah!

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406 Coupe
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Bystřany
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    no, dobře už bylo...

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    fin@atlas.cz

Návštěvy profilu

5 333 zobrazení profilu

JVT's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

1,1k

Popularita

  1. JVT

    Co jste dnes udelali...

    Ahoj Pežoťáci dnes dostal můj DS4 a manželky DOG CAR Peugeot Partner nové přední destičky a také letní kola. Provedení třmenů na obou vozech je skoro identické Jen ta velkost destiček a také kotoučů je na DS4 o dost větší.
  2. JVT

    Co jste dnes udelali...

    Ahoj Pežoťáci Tady je trochu lepší náhled na identický vůz Je to originální italský FIAT 125 S Na přiložené fotce je s motorem 1,6 z roku 1969
  3. JVT

    Jirkovo 406 coupé

    Dave_k Protokoly z STK podle mne stačí jako průběžné doložení stavu vozu v době tvého užívání. Určitě je to dobré doplnění servisem potvrzované garanční knížky Ta nakonec nic nedokládá o tom zda si majitel nechal opravit všechny zjištěné začínající vůle na nápravách a podobné závady zjištěné při prohlídce. Je to ale jen můj názor, který nikomu nevnucuji.
  4. JVT

    Jirkovo 406 coupé

    O mne nejde já si protokoly ukládám, ale jak znám českou mentalitu vše se nechává na potom. Následně může hrozit propadnutí technické. V případě kontroly policie pokuta a při nehodě bude následovat i sankce pojišťovny.
  5. JVT

    Jirkovo 406 coupé

    Ahoj Pežoťáci tak mám po STK. Výsledek v příloze. Co mne, ale překvapilo je, že se prý už od letošního roku nezapisuje uskutečněná prohlídka do velkého TP. Datum uskutečnění prohlídky včetně nejpozdějšího termínu další kontroly je uveden jen na protokolu. Vzhledem k tomu, že na registrační značce je uveden jen měsíc a rok tak to může být pro někoho, kdo si protokoly neukládá, drobná komplikace. Za mého pracovního života (vedoucí prodeje NV) jsem dost ojetých vozů i vykupoval. Občas bylo nemožné obdržet od prodávajícího i druhý náhradní klíč O nějaké dokumentaci k vozu například návod k obsluze, garanční knížku a protokoly z uskutečněných kontrol na STK jsem si mohl jen nechat zdát. V případě pořízení takového ojetého vozu se může stát, že platnost kontroly na STK bude nutno složitěji zjišťovat.
  6. JVT

    Jirkovo 406 coupé

    Ahoj Pežoťáci před cca čtrnácti dny jsem probudil coupé ze zimního spánku. Chtěl jsem najet pár km před zítřejší technickou kontrolou. Počasí mi přálo až do dnešního podvečera. Bohužel začalo pršet a jízda nešla odložit. Asi se Peugeot dost divil, co to na něj z nebe padá. Už spoustu měsíců ho to nepotkalo. Na druhou stranu alespoň spatřil duhu.
  7. Ahoj Pežoťáci máš pravdu po D8 a přivaděči na Teplice je to rychle dostupné. Bohužel těsně před Teplicemi se už druhý rok opravuje most (původní plán dokončená byl podzim 2023). Doprava je řízena semaforem. Místní si našli řešení (jezdí mi pod okny, občas se ani nedá přejít na druhou stranu ulice) ostatní stojí dlouhé a ve špičce hodně dlouhé minuty při čekání na několikátou zelenou.
  8. JVT

    Jirkovo 406 coupé

    Ahoj Pežoťáci Dnes jsem vzbudil tu mojí sexy krásku ze zimního spánku. Ani neprotestovala. Už se těší, že půjde za čtrnáct dní na technikou. Zase jsem se přesvědčil jak krásně dokáže postavit . . . Není třeba dvojsmyslného domýšlení. Já mám na mysli ručičky na budících.
  9. JVT

    capyho 405 mi16x4

    Zdravím Zajímavé řešení koncovky výfuku. Já jsem to většinou na svých autech řešil obráceně. Foto mé bývalé 208
  10. JVT

    Světla 406 coupé

    cena je opravdu zajímavá
×
×
  • Vytvořit...