Přejít na obsah

Marcel00

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9 424
  • Registrace

2 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    (_/\_)
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

5 696 zobrazení profilu

Marcel00's Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

77

Popularita

  1. Marcel00

    5008 SUV dodací lhůta

    Compass, 1.3 benzin, 110kW, Limited S.
  2. Marcel00

    5008 SUV dodací lhůta

    Ja som nakoniec z toho vycuval, autu mala chybat koza (dodana mala byt s kozenkou a latkou), mrtvy uhol a este par veci, absencia bezdrotoveho nabijana ako aj bezdrotvy android auto, cize nutnost pripajat kablom a samozrejme za nezmenenu cenu oproti povodnej objednavke, i ked v slusnej zlave. Nakoniec som skoncil u Jeep-a v ktorom je uplne vsetko okrem panoramy a za cenu o 2,5k € nizsiu u auta v cene okolo 34-37k € ocakavam slusnejsi naklad na elegancii a vybave, ano doba je zla, tak clovek prisnejsie na veci pozera. to je uz raz tak.
  3. Marcel00

    Popoludnajsia kava

    tu su tie temy od ovce, nieco ako napr. co ste dnes robili, alebo pavuk
  4. https://www.peugeot-club.com/topic/85127-lpg-stav-palivomeru-jak-na-to/?do=findComment&comment=1394168
  5. Marcel00

    5008 SUV dodací lhůta

    zelezo viem kupit za 260€, neviem kolko mi nacenia OEM elektriku + pracu, prepdokladam ze sa zmestim do 400€, fakt netusim kolko to vyjde, ak by mi to davalo rozdiel medzi komplet cenou a takto dorabkou. z vyroby bola cena 650€ ,ale nemal som na objednavku vplyv, kedze som bral uz skor objednane vozidlo.
  6. Marcel00

    5008 SUV dodací lhůta

    tiez som dostal moznost vycuvat z nakupu, lebo fakt netusia co pride, ale podla vin sa to da hned zistit ako ho uz mas. som zvedavy tiez beries gt? aky motor? som na mobile nechce sa mi to tu v teme hladat pridaval si aj nejake packy? ja mam + alarm, vyhrievane sedacky, koza nebude, grip, city pack 2 tazne mi dorobia na SK, dodaju origo elektroniku + kabelaz, zelezo uvidim aka bude cena, viem si zohnat lacnejsie, davaju tam bosal, ten je neviditelny a bez vyrezu, slubili mi dobru cenu za pracu + elektroniku s kabelazou.
  7. Marcel00

    5008 SUV dodací lhůta

    u mna zrusili alcantaru sedacky, termin dodania je potvrdeny na zaciatok aprila, otazny bude asist park + predna kamera, na objednavke v systeme vyroby to je uvedene, zalohu som zlozil, ked tak mi ten pack v hodnote 500€ odpocitaju ak by auto doslo bez toho parkovacieho asistenta. auta zadane do vyroby do 04/2022 by mali este disponovat snimacom mrtveho uhla. auto bolo objednane v 07/2021, dodane bude cca o 2 tyzdne, vymakol som nahodu ze som sa ozval v poslednu chvilu. takze cakacka jak lusk. inak udajne jedna z poslednych 5008 v SR v benzinovej alebo naftovej verzii, kto objedna teraz, velka pravdepodobnost ze objednavku frantici zrusia.
  8. pohladam to zajtra a hodim to sem aby aj ostatni skusili.
  9. existuje homemade modul, ktory resetne hladinu paliva a dojde k realnemu odpoctu paliva v nadrzi vzdy po nastartovani. u peugeota je meranie hladiny podla davkovania paliva vstrekov, cize odhadom rucicka klesa, hladinomer zmeni hodnotu vdaka odporovej drahe na plavaku po natankovani a vtedy dojde k realnemu nacitaniu hladiny paliva, da sa to dosiahnut kratkodobym poskytnutim hodnoty odporu pre RJ aby si myslela ze si natankoval, tym padom dojde k odmeraniu hladiny paliva. mam schemu ako to vyrobit (rele, par odporov atd.), pracuje na tomti principe... ak nepochodis s vyssie uvedenym napadom, napis, poslem
  10. Marcel00

    5008 SUV dodací lhůta

    Tak dufam a verim, ze bude vsetko v pohode, zajtra podam hlasenie :)
  11. Marcel00

    5008 SUV dodací lhůta

    5008 GT s 1.6, ale este nieje doma, zajtra si idem potvrdit vybavu ci pride s tym co mi je deklarovane, zatial ho mam slovne rezervovane, jedna sa o auto "na ceste" objednavalo sa na jesen minuleho roka.
  12. Marcel00

    5008 SUV dodací lhůta

    Auto na ceste na pobocku, uz je reserved, malo by byt v stave ako bolo objednane, v pondelok sa vsetko potvrdi
  13. Marcel00

    start stop 5008

    Ahoj, celkom som nepochopil toto, vies mi prosim objasnit ako si to myslel?
  14. Marcel00

    Co jste dnes udelali...

    jasne ze ano, ja si tu tak obcas zavitam, popozeram stare zname mena, vzdy ma poookreje nostalgia... to sa neda zabudnut, to je na cely zivot
×
×
  • Vytvořit...