Přejít na obsah

plac

Uživatel
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

O uživateli plac

  • Datum narození 24.12.1994

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2009

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Lišov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

plac's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

5

Popularita

  1. plac

    co to je?

    Zdravím, Odešly mi dráty přímo v tom konektoru do kterého se strká to dvojité relé. Neví někdo jestli se někde dá sehnat jiný? děkuji .
  2. Zdravím, mam mensí problém s peugeotem 306 1.6 65kw. Při studeném motoru motor nastartuje perfektně a i volnoběh běží normálně, ale jak se chci rozjet tak se motor začne jakoby duset a má tendenci chcípat. Při teplým motoru auto vystřelý bez problému. Nevíte kde může být chyba?
  3. Auto jsem kupoval v auto ESA a už druhý den od koupi to začlo zlobit, takže jsem hned druhý den podal reklamaci kterou mi uznali. Auto se měsíc snažili opravit ale marně, prvních čtrnáct dní stačili vyměnit svíčky a dalších čtvrnáct dní měnili cívky. Při přebírání po opravě motor běžel jako hodinky, až druhý den jsem zjistil že to vlatně opravilo počasí a že při cca nula stupních to běží na všechny, ale při startu kolem dvaceti to padalo do nouzáku. Tak jsem hnedka podal další reklamaci a nabídli mi buď že to znova budou opravovat a nebo výměnu vozu. Tak jsem se chvíli rozmýšlel a usoudil že výměna bude lepší sice jsem neměnil za stejný a musel jsem bohužel zradit značku a skončil u Hyndai i30 . Jinak ta 308 byla skvělá až na ten motor :/ , k Hyndai už mam nějaký připomínky ale každá značka má něco Jinak kdo by měl zájem o dvě cívky, 4x vstřik, váhu vzduchu, lambda sondu, kabinovej filt tak se může ozvat a na nějaký ceně by jsme se domluvili, jinak se mi to tu válí k ničemu :/ vstřiky a kabinovej filtr jsou ještě zabalený, ostatní jsem jen zkoušel a na autě byli tak dva dny.
  4. Ahoj, bohužel jsem to nevyřešil a auto vrátil. Jinak jsem tam vyměnil váhu vzduchu, lambda sondu, cívky, svíčky, teplotní čidlo a čidla na vačkách a všechno bez úspěchu. Auto prostě jezdilo podle počasí. A když ani v autorizovaným servisu nevěděli tak jsem neváhal a zbavil se jí dokud to šlo.
  5. Špatný tlak paliva by to dělal asi pokaždý a ne jenom při studeným startu při 20 stupních ne? Otočení klíčkem víckrát určitě vyzkouším a uvidíme jinak diagnostikou na váze vzduchu vidím jen teplotu nasávaného vzduchu. Ty čidla na vačkách jsem taky zkoušel a beze změny :/ . K chybám ostatní hodnoty se zobrazí i na neorigo diagnostice, přidám je sem . Je strašně záhadný že to reaguje tak blbě na tu teplotu :/ . Čidlo teploty chladici kapaliny jsem taky zkousel a ukazuje spravny hodnoty.
  6. Tak při posledním startu při 15 stupních to hodilo více chyb :/ . Nevíte jestli jde váha vzduchu prověřit třeba diagnostikou? Řídící jednotka by to snad dělala pořád ne?
  7. Kompresní tlaky dělali v Peugeotu a ty jsou v pořádku, vstriky vyzkoušený nemám ale zas si myslím že by takhle reagovali na teplotu. Spíš mě napadá co váha vzduchu?
  8. Zapomněl jsem dodat že svíčky i cívky jsou nový a zkoušeli se i jiný a stejná závada. Jinak nový poznatek že když mám studenej start kolem nuly venkovní teploty tak auto nastartuje v pořádku ale při teplotě kolem 20 stupňů se závada projevi .
  9. Tak auto bylo v peugeotu a tam na nic nepřišli, jen řekli že svíčky a cívky jsou v pořádku, pak přehrály řídicí jednotku a jeden start to bylo dobrý. Potom to bylo měsís v servisu kde taky na nic nepřišli :/ Pořád za studena když to nechám běžet na volnoběh tak se motor roztřese a hodí chybu P1340 a jede na tři válce, jinak když je teplý nebo když se hned rozjedu tak je to v pořádku. I spotřeba mi přijde trošku vyšší, při normální jízdě se pohybuji kolem 10-11 litrů a to jezdím dálky.
  10. Ahoj, kluci nevíte jestli je na 308 nějaká knížka jako bývala dřív, jmenovala se "Jak na to?"
  11. Problém mam u auta Peugeot 308 1.6 VTi 88 Kw, nečekaně když toto vlákno pod ní spadá
  12. Svíčky jsou nový a cívky vyzkoušený a stejně to za studena vynechává na volnoběh, za jízdy když motor vytočim tak to jede normálně
  13. Zdravím, mám stejný problém Vyřešili jste to nějak? Děkuji
  14. Zdravím, Tak jakou máte reálnou spotřebu na 308 1.6 VTi SW?
  15. plac

    Loketní opěrka

    jen moc nechápu jak je ji tam Dzavel přidělal
×
×
  • Vytvořit...