Přejít na obsah

Yantschi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    623
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Yantschi's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

0

Popularita

  1. Yantschi

    4008 není v nabídce

    No ani u nas ich neni po bazaroch bohvie kolko...
  2. Yantschi

    4008 není v nabídce

    Parada. Uz je u mna v garazi.
  3. Ake si kupoval, kde a kolko Ta vysli?
  4. Yantschi

    Dorobenie senzorov

    Sak som hovoreu.
  5. Yantschi

    Dorobenie senzorov

    Donrom, daj si do podpisu typ auta. Napr. ked som este mal 406 a bolo fakt horuco a siel som dlhsiu streku, robilo mi to. Teraz mam 308 a bezi tak max. 5 sek. Mas dostatok chladiacej kvapaliny? Nevrie Ti voda? Ale ak sa da, daj tuto otazku do ineho topicu, aby tu neboli chaosy. [Edited on 2.6.13 16:09 by Yantschi]
  6. Yantschi

    Dorobenie senzorov

    Co sa tyka senzorov neblbnite prosim vas so servisom. Zene som namontoval na 207 zadne senzory za 12,- EUR kupene cez e-bay, robota na dve hodiny, pripojene na cuvacie svetla. Co sa tyka denneho svietenia defaultne je to nastavene tak, ze pri nastartovani sa automaticky rozsvietia stretavacie svetla, co je na skodu. V servise to vedia aktivovat tak, aby Ti svietili dvojvlaknove parkovacie svetla, pricom vlakno na denne svietenie ma mat 21 W a parkovacka normalne. Takze si musis kupit dvojvlaknove ziarovky. Tot fsjo, mam to tak a setrim si stretavacky.
  7. Yantschi

    308 vs 407

    Osobne by som do 407SW s 1.6 nesiel. Kamos to mal a hlavne ked bol nalozeny, auto dost trpelo. Ak 407, tak najmenej 2.0, optimum je 2.2. Predpokladam, ze ako student, nebudes este prevazat rodinu, ale aj tak na 407 bude 1.6 malo.
  8. Yantschi

    Lava stretavacka stale vypalena

    Presne to som si dal spravit, ak hovori Mojo. V servise Ti to vedia preprogramovat tak, aby sa Ti automaticky pri starte nezapinali stretavacky, ale dvojvlaknove denne svetla. A je pokoj.
  9. Yantschi

    Kryt mřížky přední masky

    Toto by som neriesil. Moje auticko absolvovalo 3 zimy a zatial bez najmensich problemov. Kedze je to maly motor, zohreje sa rychlejsie. Prve minuty nekurim a ked stupne teplota na 70°C, vtedy zacinam pridavat teplotu. Motor je zohriaty tak do 10min pri kludnej jazde.
  10. Yantschi

    Vypínání autorádia

    Na toto som sa pytal tu: http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/45796-xmb/#653582, ale k nicomu sme neprisli.
  11. Ano tato debata bude vecna a je len JEDINE na buducom majitelovi, aka ma preferencie, ci vozi casto plny kufor, ci ma lyze, bycikle, trojkolky, caste vylety autom. My sice chodime casto, ale bajky nemame, preto som zvolil alternativu HB a stresny box. Zbytocne by som vozil po meste kufor, na 80% by ostal nevyuzity.Ale je to cisto subjektivna vec. Druha vec, ze autor vlakna sem uz asi nepachne...
  12. Nojo, prave ten seredny kufor rozhodol o tom, ze som kupil HB a nie SW, aj ked bolo s lepsim motorom a 6M prevodovkou.
  13. Gagi, musis dat dole cely ten panel, nejde dat dole len to sklicko, pod ktorym je ziarovka. Cele to musi dole a potom vies vymenit aj ziarovku. Ja to mam tiez vymenene za LED, svetlo je jasnejsie, ale nie tak silne, ale staci.
  14. Suhlas, urcite 308, je to triedu vyssi segment. Myslim si, ze zostatkova cena bude vyssia u 308, pretoze je to novsia generacia ako 207.
  15. Nevadi hosi, manual viem pomaly naspamat, takze viem, o com som pisal. Zatial sme sa nepohli. Samozrejme decka mam v sedackach, ale iste uznate, ze su to nevypocitatelne zivly, preto to chcem mat v poriadku.
×
×
  • Vytvořit...