Přejít na obsah

Kenduch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    115
  • Registrace

Kenduch's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Kenduch

    Čirá optika na 406

    Vybrousit skla a instalovat xenonové nebo bixenonové čočky....
  2. Kenduch

    Moje nove kolecka

    No tak tohle ti zaridi vsude kde prodavaji kola znacek ktery jsou tam uvedeny (AEZ,Dotz,BBS, ...)to dela Alcar. Ale je to na kola pouze techto znacek. Muzes si treba koupit kola jiny a zajit do peugeotu a pozadat o vyjimku a zapsani do TP, ale to neni tak jednoduchy a trva to dlouho. Pokud ti kola ale nepolezou moc z blatniku a nebudou na prvni pohled extremni tak ti policajt nic nerekne, on vi prd jaky kola tam maji byt, nemuze to vedet. A pokud jde o technickou tak si jednoduse nasadis zimni a je to. Tohle proste neresit. Jediny problem muze byt kdyz budes bourat a ten koho si naboural pozna ze kola nejsou to prave a vyfoti si to treba, pak muzes mit problem s pojistovnou. Já to taky neřeším a jezdím na 8J R17 ET40, ale problém s pojišťovnou bohužel může být i když někdo nabourá tebe a jsi v tom nevině!! Pojišťovna ti může odmítnout hradit škodu a se šikovným právníkem ji budeš ještě cálovat tomu co to zavinil A nevím jak Peugeot, ale Citroen tohle nepovoluje. Přestože 205/60 R15 jsou povolený a ty 225/45 R17 mají stejný obvod a z blatníků s ET40 nelezou....
  3. Kenduch

    Moje nove kolecka

    Nechci dělat nikomu reklamu, ale kdybych kupoval nová kola tak je beru z www.e-pneumatiky.cz , protože už jen kvůli legalizaci a zápisu do TP to sojí za to....
  4. Nevím co řešíte. Pro normální provoz není nic lepšího než klasickej silentblok. Pokud uvažuješ o tom bazmehtu z e-bay tak si radši motor rovnou přišroubuj bez silentbloků a ušetříš alespoň 30USD Jinak z vlastní zkušenosti. Klasická škoda 105-130 má na zadní nápravě silentbloky ramen. Měl jsem škoda 130 s motorem 1.8GTI 8V 4 bodové vstřikování a postavené okruhové nápravy (podle typu okruhové Škody 130LA) a vzadu místo toho silentbloku bylo ložísko!!! Sice super věc co se týká sprintů, pevnosti a tuhosti nápravy, ale co čtrnáct dní jsem vařil potrhanou karoserii, protože ty rázy tlumila místo silentbloku celá karoserie.
  5. Kenduch

    Štartovanie Peugeot 605

    Viz odpověď v sekci P605
  6. Kenduch

    Štartovanie Peugeot 605

    Takže nejdřív než nastartuješ zkus napumpovat naftu pumpičkou a pak až teprve zkusit nastartovat. Zkus to a dej vědět jak pak vypadal start a pořešíme to dál.
  7. Kenduch

    Prasklé čelní sklo

    Nemusí to být ani známý pojišťovák. Prostě chceš dodatečnou změnu v pojistce a to uděláš bez problému na pobočce své pojišťovny.
  8. Kenduch

    Díra na kapotě pro intercoler

    Tím jsem chtěl říct, že ti to bude k ničemu. Pojede to pořád stejně. Ikdyž třeba Lancia Delta Integrale v úpravě pro závody do vrchu měla IC (píše se to Intercooler) chlazenej vodou a spotřebu 80l/100km (vody)
  9. Kenduch

    turbo???

    Turbo je na původním místě. Svody jsou také původní, akorát je potřeba sehnat ty bez EGR ventilu. Pak je tam redukce dělaná na CNC a svod k originálnímu výfuku. Který šel ale stejně po 14 dnech pryč, protože motor dusil. Akorát ovládání turba byla chuťovka a je skoro až u nápravy, bo tam je místa jak v hodinkách. Mno a turbo je komplet přetočené (výfuková a sací část), kvůli přivodu mazání.... A taky je upravenej jeden silentblok motoru, protože jsem potřeboval o nějakej ten cm motor víc předklonit a pevněji usadit aby se turbo neopíralo při záběru o karoserii.
  10. Kenduch

    Díra na kapotě pro intercoler

    A myslíš že sériový motor 1.9td na výkonu pozná jestli dostaneš na IC o pár procent vzduchu víc? To mu uděláš větší službu když mu necháš seřídit vstřiky a čerpadlo.....
  11. Kenduch

    teplomer

    To blikání je normální a mělo by to C blikat zhruba od 0 do 4. Upozorňuje to na nebezpečí náledí. Jinak se na teploměru nic nenastavuje, není ani co.
  12. Kenduch

    2.1 svdt 12V prevodovka

    Jinak kyby jsi chtěl tak jednu dobrou převodovku na 2.1td mám doma. Sice jsem si ji původně chtěl nechat na stavbu šestikvaltu, ale z časových důvodů nevím jestli se k tomu ještě někdy dostanu, takže jsem ochoten ji za 5.000Kč nechat. Jinak na vrakárně se nechá sehnat i za 3.000kč ale může být v podobném stavu jako ta tvoje.
  13. Kenduch

    2.1 svdt 12V prevodovka

    Takže to na 99% budou synchrony na druhém soukolí. Nechají se vyměnit. Ale znamená to vyndat převodovku a celou ji rozhodit. Jde o to v jakém stavu je zbytek převodovky (ložiska, ostatní synchrony, atd.) aby se vůbec vyplatilo ji opravovat. Jinak převodovku z V6 tam mechanicky pasuje. Je to totiž stejný typ. Problém je ale v tom, že má uplně jinak odstupňované rychlosti a potom chudák motor.
  14. Kenduch

    laděný výfuk

    Aby to mělo vliv i na výkon a ne jen zvuk musíš začít svodama, sportovním katem a rozhodně to nebude levný Tedy pokud nekoupíš nějaký levný svody který ti za rok prasknou
  15. Každé těsnění pod hlavou je značeno drážkami. Většinou 1-4 a značí se tak výška těsnění. Dohání se tím tolerance bloku. Značku Ajusa mám na autě taky. Nevím jestli mají více typů. To moje stálo něco kolem 1500kč. Je celokovový, mám na něm najeto cca 60.000km a zatím pohoda. Navíc musí snášet větší tlaky než u standardního motoru, protože turbo mi fouká místo 0.8atm nárazově až 1.4atm a trvale 1.2atm. Důležité je ale u toho celokovovýho těsnění perfektně rovná hlava a blok.
×
×
  • Vytvořit...