Přejít na obsah

flacek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    307
  • Registrace

Vše od uživatele flacek

  1. flacek

    Máte satelit?

    Bez slusneho netu to nejde, to uznavam. Nasi meli Skylink, nasledne FreeSAT, nyni jedou pres Telly. Internet maji pres Wifi protoze jsou na vesnici. Ale nemaji omezena data, rychlost maji 100/50.
  2. flacek

    Máte satelit?

    Telly mam neco pres mesic. Jedu pres aplikaci v TV a to konkretne Samsung. Nemuzu si stezovat, mam to primarne na zpetne zhlednuti. Za jednu cenu je to pro 4 zarizeni.
  3. flacek

    30 km/h v obci, co vy na to?

    Ohledne tech BUS pruhu jsem cetl ze to neprislo https://zdopravy.cz/praha-chce-zakazat-vjezd-do-vyhrazenych-pruhu-i-v-noci-65958/ Mimochodem Auto*mat, to je taky dobra particka. Fuller me se**e uz pekne dlouho.
  4. flacek

    30 km/h v obci, co vy na to?

    Ziju v Holesovicich uz 13let a jezdi se stejne. Ta 30 je blbost, to fakt nikdo nedodrzuje a ani ja. Cizinsky je exot, same omalovanky na silnici, balisety, zabrany a jine kraviny. Je fanaticky pumpickar a taky to tady tak vypada. Staci ten bordel na Vltavsky, a nyni nova omalovanka u Libenaku a dalsi se rodi na Ortenaku.
  5. flacek

    Aktivace AUX vstupu na RD4

    Zdravim vsechny, byl by tu nekdo schopen a ochoten aktivovat AUX u C3? Nejlepe Praha nebo blizke okoli.
  6. flacek

    206 sedan

    Ja tam vidim 1AF coz bude cca rok 08-09. Mam 2AJ a je to 4/2010 a 4AR 4/2015.
  7. flacek

    Hromadná konverze z AVI

    Tak přesně tímto jsem si prošel před cca rokem. TV Samsung model 2019, vše v Divx a tím pádem videa nešli. Takže cca 2TB seriálů a filmů co naši za x let nastřádali jsem pěkně musel překonvertovat. Freemake Video je fajn, jenže od určité verze už není moc free, nakonec jsem skončil u Any Video Converter, kde je x profilů a mimochodem i TV Samsung. Lze si ale nastavit svůj profil, takže pak od rána do večera jsem to přes to vše udělal.
  8. Měl jsem NFU v Berlingu, při zapnutí klimy se volnoběh zvýšil cca na 1000ot/min a držel i cca 30sec po vypnutí klimy. Byla znát částečná ztráta výkonu, ale rozhodně ne tak, že by se s tím nedalo jezdit a to jezdím v létě z 99% případů s klimou.
  9. flacek

    Registr vozidel - plná moc

    Tak resume z registru na Bohdalci: dal jsem tu obecnou, uřednice si to celé pročetla, zkontrolovala občanku a bez problému jsem to přehlásil.
  10. NFU jsem měl v Berlingu a spokojenost. Jinak díky za info, budu se snažit zaměřit na tyto motory.
  11. Je to auto na cukani kolem kolima, caste starty a cesty do cca 10km. Chci jednoduchy atmo motor, u 207 ale prevlada VTi. Diky tomu ze v cenove hladine co hledam jsou motory s najezdy cca 150tkm, tak se prave nedokazu rozhodnout. I tak diky za rady
  12. Mimichodem jak je na tom 1.4 VTi 70kW? Procetl jsem vse mozne, asi to nebude takovy pru*er jako 1.6 ale taky jsou s tim problemy? Hledam auto a vsude je vetsinou VTi, starych 54kW motoru je jak safranu kor v modelu co hledam.
  13. flacek

    Registr vozidel - plná moc

    Udelam dve, jedna ta co jsem napsal a jedna na konkretni ukon. Nemam cas to pak resit:-)
  14. flacek

    Registr vozidel - plná moc

    Mám tam tento text, takže si myslím že to je ok. Protože je nová STK, tak nyní není potřeba 30dnů evidenčku řešit.) aby mne v plném rozsahu zastupoval a vykonával veškeré úkony spojené s odhlášením, přihlášením, včetně podpisu, podání všech nezbytných dokumentů a ostatních záležitostí na příslušném Odboru dopravně správních agend týkajících se motorového vozidla: Protože je nová STK, tak nyní není potřeba 30dnů evidenčku řešit.)
  15. flacek

    Registr vozidel - plná moc

    Kupec čas mít bude, dcera ale čas nemá:) Proto mi šlo o to, jestli může dát plnou moc na mne, a já si to už pak dořeším s kupcem na registru. Jinak kupujícímu bych nikdy TP nikdy nedal, na to lidem nevěřím a proto jsem to vždy zařizoval na registru i s kupcem.
  16. Dobrý den všem, rád bych se ujistil že jsem postup co jsem hledal na netu pochopil správně. Auto je napsané na dceru, ta ale nemá čas běhat po registrech, tak sepíše plnou moc, kde zmocní mne (samozřejmě ověřený podpis) a já pak už můžu auto převést na registru s případným kupcem, tak jako bych byl vlastník Varianta napsat plnou moc a předat jí rovnou kupujícímu nechci, nikdy člověk neví kdo to je a jestli to přehlásí. Díky za případné info.
  17. flacek

    rez na 3-letém voze

    Vypadá to, že to je tzv. vzdušná koroze. Články jsou na netu k dohledání.
  18. flacek

    Může to Pe.Tr zvládnout

    Gratulace a ať se daří i v dalším roce. Já jsem nyní -48kg na 113, ale že bych se cítil lépe tak to ani ne :D
  19. flacek

    nefunkční klimatizace

    No zatím klima funguje, i když asi ne tak jak před lety ale zdražení 3x to je na mě už trošku moc.
  20. flacek

    nefunkční klimatizace

    S dovolením sem vložím svůj dotaz. Budu potřebovat pravděpodobně po 5 letech doplnit klimu, kam v Praze nebo okolí jet? Jde mi hlavně o to aby to naplnily tak jak má být, před 5 lety v nějakém uni servisu zadal auto co mám a i tak to bylo přeplněno. Nyní mám nabídku od člověka co to tenkrát naplnil tak jak mělo být správně, ale nyní za 2tis což se mi zdá po pravdě dost.
  21. flacek

    Bertík "od vedle"

    Tak jen malý souhrn, nyní je to 5let co jsem koupil Berlingo se 143tkm. Ze začátku se udělalaly rozvody včetně vodní pumpy, vyměněny chladiče na klimu a vodu (auto bylo ťuknuté na předek o kouli), spojka, brzdy, čepy komplet výfuk, MAP, zap.lišta a pak samozřejmě každoročně olej a filtry. Poslední závada byla v létě 2017 když mi rupla hadice u topení a skončil jsem před Čimelicemi. Naštěstí hadice vyměnena s cenovkou 600,-Kč a pak se měnila manžeta na poloose a zatím je klid. Nyní jsem na 189tkm a vypadá to, že asi příští rok to po STK půjde do světa. Přemýšlím na Daciou Logan MCV, chci opět kombík jako spotřebák. Když jsem Berlingo kupoval, řekl jsem si že až to bude mít těch 200tkm takže to prodám, a ten nájezd bude pravděpodobně příští rok. Jinak jsem docela spokojen, sem tam něco vrže, sedačka je prosezená, nefunguje zadní stěrač a nejde přepnout vnitřní okruh ale to jsou drobnosti co mi nějak nevadí a neomezují. Je to můj druhý francouz a ve výsledku mi pomohl vyřešit spoustu věcí a až na tu hadici a spojkové lanko mne nikde nenechal.
  22. flacek

    206 XS JP4

    Mělo by to tak být viz tento obrázek. Mimochodem několikrát jsem prodával auto a vždy stačila zelená karta na původního vlastníka. Na registru jim bylo jedno na koho to je vedeno, jen prostě muselo být auto pojištěné.
  23. flacek

    StibTova 407 2,2 - KONEC

    Jestli dobře koukám tak šla do Písku
  24. flacek

    Zvlaštny zvuk 1.6 16v

    Me se stalo neco podobneho pred x lety na tom samem motoru (pokud se bavime o 1.6 16V 80kW) a taky to klepalo jak naftak. Bylo to u znameho v servisu, ten nejdriv nevedel co to je a zkusil dotahnout svicky a od te doby je klid. Svicky se pritom menily rok zpet, tak nevim proc se povolily i kdyz pry o strasne malo ale i tak. Jinak ja menim olej po roce a cca 10tkm a davam Total 9000 5W-40.
  25. Ja taky dekuju za posledni varku oleje a filtru. U badisaka beru vetsinou oleje a filtry ale i ostatni veci byly v poradku a hlavne dily mam do 48h od objednani. To nemluvim o cenove uspore. Takze jeste jednou diky:-)
×
×
  • Vytvořit...