Přejít na obsah

Muher

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

Muher's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Muher

    Max.rychlost

    No já zatím 200 km/h, ale bylo to na pětku... šestku už jsem tam nestačil narvat.... nikde v okolí není pořádná highway, budu muset dát plnou a vzít to o kousek dál žere to jak tank
  2. Muher

    306 s16 majitelé sem :)

    AKCZ když jsem tak prohlížel tu Tvou 306 tak mi je nějaký divný, že tam máš jiný nárazníky a celkově mi to auto přijde hrozně vysoký.... já i když na to dám 15-ti palcový kola tak mám gumu schovanou v podběhu.... tak jak to je? Mám já extrémně nízkou s16ku?
  3. Muher

    imobilizer

    Jinak ten koužek okolo spínací skříňky co k němu vedou ty drátky, to je přesně to čtecí zařízení, co si bere kód z tej kostičky v klíči. Pokud auto normálně běží, tak je někde chyba... ale může být jenom pomatená řídící jednotka.... už jsem to taky zažil, ukradli mi toledo, pak se našlo s rozlámanou spínačkou a 14 dní jsem to normálně startoval šroubovákem, blikala kontrolka imobilizeru, ale auto bezproblému jezdilo.... pak z ničeho nic to přestalo jezdit a nikdo v autorizovaném servisu mi to nedokázal vysvětlit
  4. Muher

    imobilizer

    V klíči by měla být taková malá kostička.... a chytnout to klidně může, ale za chvilku by to mělo zase zdechnout.... u některých aut třeba až za 20 sec. U Peugeotu přesně nevím.
  5. Muher

    306 s16 majitelé sem :)

    Tak jsem si pořídil taky tohle super auto:potlesk .... jen mám jeden malinkej problém, koupil jsem na to kola 205/45 16 na ráfkách 7,5/16 ET 15 a občas mi to drhne o lemy... máte někdo taky tyhle kola?
×
×
  • Vytvořit...