Přejít na obsah

Ivosh

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

Ivosh's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahojte. Mám problém se svojí 806, 2.0 HDi a chtěl bych se zeptat, zda to někdo již neřešil a nevyřešil. Když mám nízké otáčky, (nejede mi otáčkoměr) řekněme na pětku pod 70 km/h, na čtverku pod 50 km/h a prudce chci přidat plyn, sešlápnu pedál poměrně hodně, tak motor zhasne. Nějakých 15 vteřin nejde nastartovat. Pak naskočí, oranžová kontrolka motoru zůstane svítit (zhasne asi po třetím nastartování, nebo několika desítkách hodin, přesně nevím). Diagnostika hlásí nízký tlak paliva. V servise řekli, že to může být mnoha věcma. Nejvíc podezřívají vstřiky, druhá věc je palivové čerpadlo. Motor má najeto 240 tkm, vstřiky by údajně již mohl být problém vyndat. Troufne si někdo říct, zda je to spíš tím, nebo tím, nebo něčím jiným? Díky za rady. I.
  2. Ivosh

    Baterie do 2.0 HDI

    Ještě uvádím, že mám šířku 27 cm. A koukám, že víc už by tam nevlezlo.
  3. Ahojte, všichni. Jakou doporučujete baterii do 2.0 HDI? Tu, co mám, je širší, než standardní baterka do malých vozů, ale chybí na ní nápisy. Takže netuším, kolik má kapacitu Ah a startovací proud A. S čím jezdíte Vy? A kolik je schopen utáhnout alternátor? Díky za názory.
  4. Ivosh

    Zadní trojlavice

    Bezva. Platí. Dík.
  5. Ahojte, kolegové. Kdybyste náhodou někdo měli na prodej zadní trojlavici nebo o nějaké takové věděli, dejte mi, prosím vědět. Sem, nebo na e-mail: ivosh@trabant.cz. Moc děkuji.
  6. Ahojte. Nezjišťoval jste někdo možnost montáže 3bodového pásu na prostřední sedadlo ve druhé řadě? Za chvíli mi dvojčata vyrostou z malých sedaček a větší sedačky už potřebují trojboďák, takže buď začneme jezdit s uličkou uprostřed a třetí řadou (mám 2 sedačky navíc), nebo nějak vymyslím ten pás. Holt, velká rodina je radost, ale občas i starost (příjemná). :-) Dik. I.
  7. Zdravím přísedící. Jsou disky na 806 / Evasion / Ulysse / Zeta zaměnitelné? Případně nevíte, zda pasují i z jiného vozu? Předem díky za odpověď.
  8. Ivosh

    Klima po nastartovani

    Mně tedy většinou po nastartování ponechá to, co tam bylo předtím. Divné chování jsem nepozoroval. To, že po vypnutí OFF musíte zmáčknout AUTO, je vlastnost digiklimy, která je popsaná v dokumentaci k vozidlu. Četl jsem to tam, moje němčina není nic moc, ale aspoň toto jsem pochopil. Asi se s tím musíme smířit.
  9. Ivosh

    Ukazatel hladiny oleje

    @OK406: ano, myslim asi to same, jen v P806 to vypada jinak. Fungovalo to ale podle uvedeneho popisu. @Ferry: to zni rozumne. A pokud mas stejne chovani... Jen jeste vedet, kde se pod kapotou naleza cidlo. Nemate nekdo poneti? 2.0 HDi, 2001...
  10. Zdravím všechny kolegy majitele 806. Mam zajimavy ukaz. Od koupi sve P806 (2001, 2,0 HDi) donedavna se mi choval ukazatel hladiny oleje takto: -- po otoceni klickem na zhaveni se rozsvitil a rucicka ukazala aktualni stav -- po nastartovani pohasl a rucicka klesla Nedavno jsem sousedce startoval pres kable favorita. Od te doby se chova ukazatel takto: -- po otoceni klickem na zhaveni se rozsviti, rucicka vyjede na 100% a zase se vrati na nulu -- pak zase vyjede na 100%, pak na nulu -- pak pohasne a uz se nerozsviti, nezavisle na tom, zda staruju nebo ne Oleje ukazuje plechova merka dost. Netusi nekdo, co muze byt spatne? Predem diky za navrhy. IJ
  11. Ivosh

    tlak v pneu 205/65 R15

    Ja mam 2.0 HDi, foukam podle Bedienungsanleitung. Normalni jizda 2.5 na vsech, plne zatizeni zadni 3.0.
  12. Lidi, máte někdo zkušenosti s přepravou kol na 806? Zajímá mne horní limit, kolik si mohu dovolit dát kol na střechu. Vzhledem k zátěži střechy a jízdní stabilitě. Díky za názory.
  13. Ivosh

    Klepající posuvné dveře

    Opraveno při pravidelní kontrole v servisu. Kdyby to někdy někdo potřeboval, tak příčinou byl chybějící gumový člen (doraz) v horní čísti B sloupku, do něhož se zasouvá takový jazyk na dveřích. Koukal jsem na to a nenapadlo mně to. :-) Protože jsem si neobešel auto a neporovnal, čím se liší obě strany. Poučení pro příště.
  14. Ahojte. Občas se mi na voze děje, že mi na špatné cestě klepou, nejspíš někde v jejich přední části, pravé posuvné dveře. Nevíte, čím by to mohlo být způsobeno a zda lze jedoduše klepání odstranit? Díky za tipy. Ještě upřesním -- dveře klepou o kastli, nejedná se o klepání uvnitř dveří, aspoň myslím. [upravil dne 19.3.07 Ivosh]
  15. Ivosh

    Hodiny

    Máte pravdu, kluci. Kouknul jsem zblízka a ony jdou. Jde to vidět i bez baterky. Díky za radu. Tedy to zkusím nějak otevřít a žárovku vyměnit. Nevíte, jaký tam patří typ a zda je běžně k dostání?
×
×
  • Vytvořit...