Přejít na obsah

Kosta1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    104
  • Registrace

Kosta1's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Zdravim, uz delsi dobu uvazuji o koupi auta na zabavu a amatersky zavody. Brousim po nejake 205 GTi, myslite, z eje to dobrej napad? Prip. mate nekdo typ kde nejakou slusnou sehnat za rozumnej peniz? Diky.
  2. Kosta1

    Vysoka spotreba

    No konecne mam pocit, ze ma nekdo stejnou spotrebu jako ja !!! Driv tady bezely diskuze a psalo se o spotrebe kolem 5-6 litru. Pod pet jsem to dostal jedinkrat, jinak v zime 7,5, leto pod sedm. Musim rict, ze moc lehkou nohu nemam.
  3. Kosta1

    unik nafty z paliv. cerpadla

    no ja ani nevim, kde to cerpadlo je , ale kouknu na to
  4. uz cca 14 dbi mi v garazi pod autem zustavala louzicka nafty, dnes se moje obavy naplnily, unik nafty z cerpadla common railu, nabidka servisu Famko je za 10 tis. pretesneni cerpadla, coz mi prijde starsne moc, navic je to akce na pet dni. Nevim jestli mam Bosch nebo Siemens, da se to zjistit? Mate nejaky zkusenosti s opravou a prip poradite kde? Diky.
  5. Kosta1

    Odcházejí žárovky H7

    na volvu za sedm let praskla jedina zarovka, a to auto sviti porad, spina se to automaticky, na 307 to hori jak papir, takze bych netvrdil,ze ma zarovka urcitou zivotnost pokud praskne po pul roce, ten predrazenej odpor je jedina cesta
  6. Kosta1

    Stěrače na 307

    daji se vymenit klasicky raminkovy sterace za ty bezraminkovy nebo jsou na to jiny koncovky na tech ramenech?
  7. Kosta1

    tlumiče

    tak jsem byl za 230,- na diagnostice, tlumice 75-78% ucinnost. Za deset minut hotovo. Bylo to vcetne testu brzd, ty jsou taky ok, jen predni kotouce opet mirne hazou, to uz jsou druhy !!! Priste na to kaslu a koupim naky bremba :-), ty pezotacky jsou strasny masla. Ty tlumice teda jeste letos necham, borec rikal az tak tech 60% ze je krize. Pristi rok pujdou (mozna i s celym autem :-))
  8. Kosta1

    tlumiče

    Ok, diky, stavim se nekde na tu diagnostiku. Zda se mi, ze uz musi byt po smrti. Nekde jsem cetl, ze ideal je menit tlumice po 60-80 tis. km.
  9. s tou nizkou hladinou v chlazeni jsem mel to samy, pomohlo to, ale pak to zaclo pipat znovu.
  10. Kosta1

    tlumiče

    No to je mi jasny, ze to bude neco stat, spis mi slo oto, jestli uz nekdo nejaky kupoval, jestli to ma smysl do toho investovat vic penez. Jestli ty tlumice do kombiku vubec nekdo vyrabi (mimo peugeot, teda spis firmy ktera to pro nej dela)........
  11. Mam na aute neco pres 100 tis. km, mam pocit, ze uz se to v zatackach a pri brzdeni na nerovnostech nechova jako kdysi, myslite, ze ma smysl menit tlumice? Ma s tim nekdo zkusenost? V servisu mi to samozrejme vrele doporucili. Jen tam nemaji tu stolici na test tech starych. :-)
  12. Mne to taky takhle pipa jak chce, asi uz rok, v servisu udajne bez zavad, v registru chyb nic. Otazka je co se jim da verit.
  13. Kosta1

    Peugeot 308

    Vypada pekne, ale cekal bych vetsi zmeny. Vypada to jako facelift.
  14. Kosta1

    Loketní opěrka P307

    Jeste by me zajimalo, jak sundat to plastovy kryti.
  15. Kosta1

    Loketní opěrka P307

    Tak to by me docela zajimalo, posli nejakej navod, jak na to. Mne se to vikla od zacatku.
×
×
  • Vytvořit...