Přejít na obsah

baal333

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

baal333's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravim, vcera se mi zacaly ozyvat divne zvuky, kdyz stojim na miste a pootacim volantem doleva a doprava, takoho mruceni - bzuceni nebo jak to popsat, pred tim to rozhodne nedelalo. Nemate nekdo tuseni cim by to mohlo byt? Dival jsem se na stav kapaliny v posilovaci, ale nejsem si vubec jisty jak ji merit. Kdyz jsem vysrouboval uzaver jenom ho polozil, tak byla kapalina na minimu pri zasroubovani a nasledovnem zkontrolovani byla zhruba v polovine.
  2. Zdar, souhlas, mam 206 a nejakeho piskani posilovace rizeni jsem si rozhodne nevsimnul a taky jsem to nezaregistroval ani na 307, kterou jsme meli z pujcovny kdyz jsem byl pred 3 tydny ve Francii, auto bylo zanovni cca 9.000 Km. B.
  3. Zdarec, mate nekdo tuseni, jaka by se mela pouzivat chladici kapalina do P206? Jak jsme delali posledne servis na aute, tak mi bracha kontroloval chladici kapalinu a ta je bohuzel jenom do -10, takze ji budu potrebovat vymenit. Dik B.
  4. baal333

    buseni v kole

    pokud si dobre vzpominam, tak s pridavanim plynu rostla i sila toho \"buseni\", ale subjektivne mam pocit, ze to jde od leveho predniho kola
  5. baal333

    buseni v kole

    problem je ve spravnem zvoleni klicovych slov pri hledani , kazdopadne dik za rady
  6. Zdravim, vcera se u moji 206 1.4 HDi zacalo objevovat v pravotocivych tahlejsich zatackach, zvlast kdyz jedu rychleji takove neprijemne buseni v levem prednim kole, neni nijak silne ale slyset a citit jde. Setkal se s tim nekdo? Vubec netusim co by to mohlo delat. Predem dik za kazde nakopnuti
×
×
  • Vytvořit...