Přejít na obsah

Bugi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    189
  • Registrace

O uživateli Bugi

  • Datum narození 21.11.1987

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Dolný Vadičov
  • Stát
    Slovenská republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    bugan.milan@gmail.com

Návštěvy profilu

1 448 zobrazení profilu

Bugi's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

2

Popularita

  1. OK406 myslím si, že odhnitie úchytov nádrže je už asi problém väčšiny 406tiek lebo čo som pozeral viacero 406tiek v rodine, všetci to majú už pred smrťou tie úchyty. A dlho si hľadal pokým si našiel úchyt v dobrom stave? Ja mám ešte jeden 406 sedan hdi na nd, len z neho sa mi zatiaľ ten úchyt nepodarilo zdemontovať ale aj tak neviem či bude ten úchyt pasovať, či je rovnaký pre sedan aj break. A je zaujímavé, že break má úchyt z dutej rúrky v ktorej sa drží vlhoba a sedan má úchyt z plného tenkého profilu (ako roxor) čo bolo podľa mňa lepšie riešenie. Prosím Vás vete niekto či to môže pasovať zo sedana na breaka alebo nie?
  2. Chlapi ďakujem veľmi pekne za rady, jasne nič iného mi asi neostane len improvizovať a vyrobiť nový úchyt len nie som moc zručný tak som sa chcel tej samovýrobe vyhnúť a najradšej by som to bol niekde kúpil
  3. Ahojte klubáci, Prosím Vás o radu. Včera počas tankovania nafty mi strelilo uchytenie nádrže. Viete mi prosím poradiť kde by sa dalo nové, prípadne zachovalé uchytenie nádrže kúpiť? V predajni Peugeot už uchytenie nádrže nevedia objednať a staré zhnité uchytenie nádrže tam nechcem dávať Stretli ste sa s týmto problémom už niekto? Som bezradný, lebo by som to uchytenie nádrže chcel dať vvymeniť a neviem zohnať druhé nové alebo zachovalé. Ďakujem.
  4. Bugi

    Diagnostika lexia

    Ahoj ChouLu. Koľko vychádza ten kábel aj ten soft z Číny ktoré Ty ideš objednávať? Je to plná a plne funkčná verzia? Alebo je tu niekto zo Slovenska a najlepšie zo Žilinského kraja kto objednáva z Číny diagnostiky a kto by mi vedel niečo rozumné objednať alebo aspoň poradiť? ChouLu ďakujem Ti veľmi pekne za Tvoju odpoveď a však ak sa mi neozve niekto tu zblízka tak sa dohodneme potom keď budeš tie diagnostiky objednávať Odkiaľ z CR si?
  5. Bugi

    Diagnostika lexia

    Ahoj ChouLu. Koľko vychádza ten kábel aj ten soft z Číny ktoré Ty ideš objednávať? Je to plná a plne funkčná verzia? Alebo je tu niekto zo Slovenska a najlepšie zo Žilinského kraja kto objednáva z Číny diagnostiky a kto by mi vedel niečo rozumné objednať alebo aspoň poradiť?
  6. Bugi

    ukažte svoji 406

    Ahoj Jirka. Parádne si to auto vyleštil a vyzerá ako nové Ako si čistil motor? Nejakou vapkou?
  7. Bugi

    Odpruzena remenica

    Dufam ze to bude ta remenica a nic horsieho. Jirka307 to myslis tie zubky ake su zodrate? Aj ta drazka vyzera ze je vydrata? A aku znacku by ste odporucili? Kolko sa tak pohybuje cena tej remenice?
  8. Bugi

    Odpruzena remenica

    Ahojte. Nechcem zakladat novu temu. Nedostal som sa este pod auto aby som urobil ciaru fixou na remenicu ale co moze byt toto za zvuk? Odpruzena remenica na klukovke alebo nieco ine? Pri konci videa pekne pocut ze to ide akoby z vonkajsich rozvodov. Mam tiez tu s vystupkami. Ale nie su tie vystupky v strede. Alebo este ma napadla volnobezka alternatora. Video na:
  9. Bugi

    Tažné zařízení

    To nevadi. A skusis mi prosim ta povedat co je to za obchod? Ak by som mal nejaku pobocku poblizku stale je to menej ako 20 euro za cely sacok zo vsekymi srobmi. Dakujem
  10. Bugi

    Tažné zařízení

    Ahojte. Uz som kupil starsie tazne. Chcem ho namontovat ale chybaju mi nejake specialne obdlznikove matice do nosnika. Vraj je to specialita od francuzov. AUTOCAR vyrobca konkretneho tazneho udajne ma celu sadu srobov za 20 eur ale v podstate su mi zbytocne kedze potrebujem len tie 4 specialne matice. Viete mi poradit kde by sa dali kupit? Alebo nema ich niekto doma navyse? V Peugeote nemali ani ponatia o co ide ked som tam volal. Alebo aspon nejake objednavacie cislo na ne. AUTOCAR ich udajne berie priamo od Peugeotu. Myslim ze to je diel cislo 14 na obrazku. Dalsia otazka: kade ste tam tahali elektricke kable od tazneho k svetlam? Je tam nejaka prechodka alebo musi ist aj naraznik dolu? Dakujem za odpovede.
  11. Bugi

    Tažné zařízení

    Dakujem Ferry sak pozeram. Nieco som uz nasiel len je to vsetko daleko. A chcel som to pred kupou vidiet. Ale uz to asi risknem a dam si ho poslat kurierom...
  12. Bugi

    Tažné zařízení

    Ahojte. Tak som sa opat vratil po kratkej dobe k Peugeotu 406, 2.0 HDi, break. Mam dotaz a nechcem zakladat novu temu. Auto je dovoz z Nemecka. Chcel by som nan namontovat tazne lebo pri originalite mi ho dokazu zapisat. Ale vsetky vraky co som nasiel v okoli s taznym boli sedany. A ako tu citam tak bohuzial nepasuju na breaka. Nema niekto tazne na breaka za rozumnu cenu? Alebo mi neviete niekoho poradit kto rozoberal auto s taznym? Dakujem...
  13. Ahojte chlapy. Niekde som to tu uz cital ale nemozem to narychlo najst. Mam peugeot 406 2.0 HDi 80kw break a karoseria mi uz nacisto zhnila. Motor je ale v dobrom stave. V decembri mi skonci STK tak uz novu nedostanem. Mam moznost kupit karoseriu Break ale motor 2.1 TD v dobrom stave za par eur aj s TP. Premyslam dal by sa ten HDi motor nahodit do kroserie z TD bez velkych uprav? Alebo sa tam musi aj elektrika prerabat cela? Co je uz asi pri tomto aute nerentabilne? A pisal som aj do inzercie a nikto sa neozval. Nepredavate niekto svojho mazlicka v breaku a v 2.0 HDi 80 kw za nejaku rozumnu cenu?
  14. Ahojte chlapy. Ako zistite ze je cas na riesenie EGR? Ci uz cistenie ci vymenu? Mam 407, RHR 100kw, 2006, siemens a zadny naraznik ocmudeny. Aj ked viac pridam tak auto zadymi. Ale to moze byt asi aj vstrekmi, mozno FAP aj ked na dia v Peugeote povedali ze to vsetko je ok. Aj EGR tvrdili ze funguje ako ma. Ale este sa mi zda ze auto za studena trosku mierne potrhava tak som ze ci to moze byt aj tym EGR. A ked vypnem motor tak niekolko krat pocujem taku slabsiu ranu v pravidelnom intervale. To moze byt to obuchavanie EGR?
  15. Bugi

    Nesvieti lave predne svetlo

    Ahojte chlapy. Tak svetlo je docasne opravene. Biely opaleny ukostrovaci konektor som odpojil, odstranil som tu poskodenu umelu hmotu, trosku ho stlacil a pripojil naspat a svetlo uz svieti. Ale aj tak musim kupit konektor a prehodit ho za novy pre istotu. Pliesok na svetle vyzeral este v dobrom stave. Tak za mna bol problem len v tom bielom ukostrovacom konektore
×
×
  • Vytvořit...